Miért van az hogy bizonyos emberek Karácsony táján és a születésnapjuk előtt szeretnek küldözgetni különféle üzeneteket másoknak?
Figyelt kérdés
Nem evéletlen egybe esésről van szó,mert nem első eset.Az egyik ismerősnőm,aki szerint mi kedves barátnők voltunk szokta ezt csinálni.Csak az az érdekes az egészben ő sem emlékezett meg rólam születésnapomon,így egy idő múlva én is hanyagoltam az övét el is távolodtam tőle,mert nincs szükségem olyan emberekre akik csak a saját szennyüket pakolják rám,amikor más dologról van szó akkor nulla tisztelet van az irányomba.Ha összefutunk beszélhetünk meg néha egy kávét is megihatunk,de nem akarok kéthetente összejárni vele és a személyes pszichológusát játszani,így érzem mert látszik a tekintetén,hogy nem érdekli amit mondok.Ez a távolodás már tart 2,5-3 éve de ilyen alkalmak előtt vagy után jönnek különféle üzenetek,hirdetések vagy játékfelkérések.Amikor volt lehetősége barátként viselkedni nem tette,engem meg mostmár nem érdekel az egész.2018. dec. 28. 14:57
1/3 anonim válasza:
Az ilyennel szoktam azt csinálni, hogy ha keres, akkor nem mutatok felé sok érdeklődést. Viszont nekem is jól jön, ha nagyon nem tudok mit csinálni, akkor összefutok vele, felveszem a stílusát, elvagyunk 1-2 órát és legalább nem unatkoztam.
2/3 anonim válasza:
Ha ilyen egy barát, akkor inkább ne legyen semmilyen. Az ilyeneket hamar leépítem, akár őszintén is megmondom, hogy mi nem stimmel. Nem olyan fontos ember az ilyen, hogy érdekeljen, hogy megsértődik-e.
3/3 A kérdező kommentje:
Na,ilyen embertől most jött az üzenet Új Évre is
2019. jan. 1. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!