Jártatok már úgy hogy valakinek az elvesztése döbbenet rá arra, hogy bizonyos dologban változnotok kell? Sikerült változnotok? Utána visszakaptátok őt?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ez a dolog a fő oka, hogy nem akarja tartani a kapcsolatot. Legalábbis esetünkben.2018. dec. 2. 08:19
1/10 A kérdező kommentje:
Döbbentett rá arra *
2018. dec. 2. 08:20
2/10 anonim válasza:
Nem. Nem tudom magam megváltoztatni 72-es ia-m van. Tehát nem értem mi történik körülöttem, nem tudom levonni a konzekvenciát.
4/10 anonim válasza:
Megváltoztatni magam valaki kedvéért? Ennek ugyan mi értelme? Ki a másik, hogy nekem változnom kelljen miatta?
5/10 anonim válasza:
Nem, de nem tartom kizártnak. Persze csak akkor, ha én is elismerem, hogy az a "dolog" rossz, és nekem se jó, pl. valami szenvedélybetegség. Pia, szerencsejáték, akármi.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez a dolog egyértelműen nekem árt a legtöbbet. Szóval mindeképpen jól járnék ha sikerülne javítani rajta.
A kérdés most az, hogy mi volt a ti történetetek. Visszakaptátok őt? Hogyan? Mi volt?
2018. dec. 2. 09:45
10/10 A kérdező kommentje:
Tessék ?
2018. dec. 22. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!