Nőket szeretné itt kérdezni arról, hogy bizonyos nők miért reagálnak így? Mi ez manapság vagy én vagyok maradi?
Tavaly nőnapkor a két munkatársnőmet felköszöntöttem egy-egy szál virággal, és teljesen fel voltak mind a ketten háborodva, hogy én ezt hogy képzelem, meg én is "egy tipikus férfi" vagyok, ezt mondták. Megkérdeztem, hogy mi a gond, mert nem értettem ebből semmit, most sem értem. Nagy nehezen még pár degradáló kifejezés után az egyik elmondta, hogy az a bajuk, hogy én megkülönböztetem őket a nemük alapján.
A másik hasonló tapasztalat ma történt. Egyik régi ismerősömmel és a menyasszonyával beszélgettem egy kávézóban, az ételek felé terelődött a téma, én meg minden rosszindulat nélkül, sőt kedveskedni akartam, kiböktem, hogy a menyasszony édesanyja (akit szintén ismertem) milyen jól főz, ha megtanította a lányát arra, amit tud, ismerősöm nem panaszkodhat otthon soha az ebédre. Erre a nő teljesen kiakad, hogy én ezt hogy képzelem. Nem tudtam elképzelni, mi baja van, most sem értem. Hogy ez egy sztereotípia, hogy a nők főznek, ő soha nem főz, mert ő nem fog alárendelődni senkinek, minden nap rendelnek egy hamburgeresből, az az ebéd.
Nincs itt semmi gond, változnak a felfogások. Én csak nagyimnak veszek nonapra virágot mert neki ez fontos.
Mindenki úgy kajal ahogy akar.
Szokj hozza, ilyen világot élünk. Legyel polkorrekt :D
22F
Feminim hiszti.A virágon nem tudom hogy lehet felháborodni...
A másik példában ott valami más lehetett a háttérben.
Ne vedd magadra.
Még hányszor teszed fel ezt a kérdést? Annyira átlátszóan provokáló kamu az egész sztorid...
A munkahelyünkön volt virágos köszöntés, egy nő sem reagált így...és egy nőt sem ismerek (netes hozzászólásokon kívül), aki kikérné magának a főzésre adott bókot.
Ezek az új világ "női".
Minő érdekesség, pont evvel a modern feminizmussal együtt jött a gender ideológia is, mert valahol elkezdték gyanítani, valami nem teljesen ok. velük. Mármint az ilyen nőkkel.
Nem örülnek a virágnak, hisztiznek, ha nőként bánnak velük, pláne, ha egy férfi rájuk mer nézni, az Isten irgalmazzon nekik.
Lásd sziget fesztiválos saját fenekét fogó francia hölgy, micsoda hisztériát váltott ki.
A szomorú az, hogy a valódi, normális nők nem igen foglalkoznak az ilyen megnyilvánulásokkal, továbblapoznak.
Csak a férfiak hergelik magukat ezen, mert ellenállásba ütköznek, a legnagyobb baj, hogy az éretlen fiatalság is találkozik evvel, és akkor milyen kép alakul ki bennük egy nőről? Borzalmas.
Köszönhető egy genderidiótának, amelyik nem tudja magát hova helyezni a társadalomban, és telehányja az internetet a szarságaival.
Nem szeretek virágot kapni én sem, és még értem is valahol ezeket a nőket, mert az egész nőnapi ünnep gagyi, semmi köze az eredeti apropójához. Mégse gondolom, hogy erre igy kellene reagálnia bárkinek is.
Aki meg akar, főzzön, aki nem akar, az ne főzzön. A másikra várni megint csak butaság. Ha egyikük se tud/szeret főzni, akkor persze, hogy rendelt étel lesz az ebéd.
Azt nem értem csak, hogy a nőnapos sztori hogy hogy pont az év tőle eső legtávolabbi időszakában jutott eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!