Ha egy férfi szereti a metált akkor azt beskatulyázzátok egy bizonyos körbe?
Ha metált hallgatsz beskatulyáznak páran. Ha ez az öltözködésben is megnyilvánul, akkor még többen beskatulyáznak.
Az itt a kérdés, hogy zavar-e téged azoknak az embereknek a véleménye, akik ennyiből elítélik az embert?
Én pont, hogy örülök ha az olyan emberek elkerülnek akik gyűlölik a metált. Azokkal én se barátkoznék.
A rock, a metál az egyik legváltozatosabb, legmerészebb, legösszetettebb zenei műfaj, nincs azon mit szégyenleni, ha szereted.
Amúgy én is leginkább metált, punkot, altert, blues rockot hallgatok.
Igen - jófej pasas :)
És csak otthon szokás a metálosokat "nagymagyarkodással" összefüggésbe hozni, itt külföldön csomó metál arcot ismerek, napközben banki alkalmazott, vezető, orvos, stb, civilben meg ordíttatja az Iron Maident, vagy Eluveitie-t, pl.
A normális embereket nem fogja érdekelni, hogy műfajú zenéket hallgatsz, szóval nem kell emiatt aggódnod.
Számomra pl. előny, ha valaki ilyen stílusú zenét hallgat, ugyanis én is a metált szeretem leginkább. Bár a punkot is kedvelem, mégsem dobáltak meg még kővel. :D
Egyszóval ne érdekeljen téged mások véleménye e téren. Hallgass azt ami neked jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!