Kikre vagy a legirigyebb?
Figyelt kérdés
Most kiadhatod, ha felb*sz, hogy a szomszéd 3-adszorra megy idén nyaralni.aug. 17. 06:57
11/18 anonim válasza:
Azokra akik nem szoronganak minden f'ság miatt!
12/18 anonim válasza:
Kb 20 perc alatt hólyagosra égek a napon, így ezért áprilistól októberig folyamatosan bujkálok a nap elől.
Nagyon de nagyon jó lehet kimenni a vízpartra, sétálni a napon, stb. :(
13/18 anonim válasza:
Akiknek genetikailag hófehér a foguk. Bár ez annyira részletkérdés, de azért jól néz ki.
14/18 anonim válasza:
Senkire. Nem foglalkozok senki mással csak a családommal.
15/18 anonim válasza:
Amikor dolgoztam egy evbe 8-10x mentem el nyaralni egy szakmunkasberbol.Ebbe volt legalabb 1kulfoldi.Ez kultura kerdese. Egy csomo szupergazdagot ismertem akik soha se mentek el. Minden nap munka.
16/18 Szolovjov válasza:
A helikopter pilótáknak elég jó lehet.
17/18 Gál Gábor 2024 válasza:
Mindenkire, akinek olyanja van, ami nekem nincs, de szeretnék.
18/18 anonim válasza:
Akik hamar megtalálták, mi a hivatásuk, ügyesek is benne, szeretik is, és az jól is fizet nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!