Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kikre vagy a legirigyebb?

Kikre vagy a legirigyebb?

Figyelt kérdés
Most kiadhatod, ha felb*sz, hogy a szomszéd 3-adszorra megy idén nyaralni.

aug. 17. 06:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Akiknek bejött az álommunkájuk, és olyanból tudnak megélni, amit szeretnek csinálni.
aug. 17. 07:00
 2/18 anonim ***** válasza:
31%
(Ja, én minden hétvégén megyek nyaralni, ha ez flbszna...)
aug. 17. 07:00
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A gazdagokra! Akik havi több milliót keresnek.
aug. 17. 07:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Akinek még él az anyukájuk és jó a kapcsolatuk.
aug. 17. 07:20
 5/18 anonim ***** válasza:
55%

Nehéz kérdés, pedig nem annak indul. Gondoltam mit is írjak. Irigykedek, akiknek nem kell számolni a kalóriákat, mert vékonyak? Meg lehet nézni a vérképüket 30 év múlva. A cukros kólák, fánkok, pizzák, mekis kaják egy idő után megbosszulódnak.

Akiknek szép a házuk a környezetemben? Hiszen mind hitelt fizetnek, mi meg hitel nélkül apránként haladhatunk, és milyen jó, hogy így is van fedél a fejem felett.

Hogy másoknak van apja? Nekem miért nincs. Most miért kéne nekem az apám, aki elhagyott és nem érdeklődik irántam se az unokája iránt? Jobb lenne, ha rendszeresen eljönne és játszaná, hogy érdekeljük?

Nagyon sok mindenem megvan, és nem minden fekete vagy fehér. Az általam irigyelt dolgoknak is megvan az árnyoldala. Nekem őszintén jó így, ahogy van :)

aug. 17. 07:35
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Art Garfunkel hangján kívül semmire nem vagyok irigy.
aug. 17. 07:58
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

Azokra, akiknek egészséges, jól fejlődő kisbabájuk van.

Az enyém kis fura, lassabban fejlődik a korabelieknél és ez nagyon aggaszt. Éveket vártunk rá, hogy stabil háttérrel fogadhassuk őt, nem cigiztünk, nem ittunk, értelmes, egészséges emberek vagyunk... Erre lehet, hogy ő sosem lesz rendben. Még az orvosai is csak találgatnak :(.

aug. 17. 08:04
 8/18 anonim ***** válasza:
26%

Senkire és semmire. Kerülöm az irigység minden formáját.

7 Csináltak CT-t a babádnál?

aug. 17. 08:11
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Azokra az emberekre akiket eltartanak a szüleik, és nappali tagozaton tanulhatnak/tanulhattak.

Nekem középiskola végén megmondta anyám hogy adnom kell a rezsibe és vegyem magamnak a kaját. Nem fogja fizetni a sulit. Minek? Érettségivel se megyek semmire. Nem fog x évig tartani blablabla.

Próbáltam munka mellett bejárni (jogász szak), de nem ment. Nehezen jött össze a pénz tandíjra, és nem tudtam részt venni a pénteki órákon, hétköznapra szervezett vizsgákon.

aug. 17. 08:33
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Arra, aki már most tud venni egy új vagy egy felújított lakást. Egyenlőre ez a célom, hogy azt vehessek. De ehhez ki kell mennem külföldre. Legalább 2 nyelvet is elég jól beszélek, remélem elég lesz.
aug. 17. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!