Hány évesen, hánykor kellett aludni menned?
Figyelt kérdés
Nekem:
2-7 éves: 20:00
7-12 éves: 21:00
12-14 éves: 22-23:00
14-15 éves koromtól direkt nem figyelték
aug. 15. 19:58
11/16 anonim válasza:
Fuuuhh nem könnyű válaszolni korra lebontva, de általános iskolás korban legkésőbb 10-kor aludni kellett.
Utána már nem szabták meg.
12/16 anonim válasza:
Sosem volt konkrét idő. Kb 17 éves koromig megkérdezték a szüleim, hogy "te miért nem alszol már?" amikor látták, hogy ébren vagyok késő este (de nem volt konkrét időhatár), de sosem kellett aludni mennem ettől még. Aztán idővel átváltottak "te meg ébren vagy?"-ra, de nem tudom pontosan, hogy mikor. Manapság már nem mondanak semmit.
13/16 anonim válasza:
24 éves koromig volt megszabva. Olyan 10-11-ig lehettem fent
15/16 Metionin válasza:
Nem emlékszem de nem is volt megszabva. Anyám mindig korán elment aludni, általában nekem is feküdni kellett vele de utána senkit nem érdekelt, hogy meddig vagyok fent. Ovis koromban mindig megvártam míg anyám elkezd horkolni, utána szépen kimásztam az ágyból és néztem a tévét apámmal, amikor elálmosodtam, visszamentem az ágyba. Meg egy csomószor ültem az ágyban és gondolkodtam amíg a szüleim aludtak. Mi mind egy szobában voltunk, apám mindig sokáig tévézett, anyámmal minden este ezen balhéztak, hogy anyám dolgozni megy, én iskolába, korán kell kelnünk, apám meg éjfélig minimum tévézett 2 méterre az ágytól. Nagyobb koromban már inkább aludtam a fűtetlen kisszobában, csak egyedül lehessek. Szerintem egyszer sem aludtam végig normálisan egy éjszakát mióta létezem. Mindig szar alvó voltam sajnos és ez akkor sem változott meg, amikor már egyedül, csendben aludtam.
16/16 anonim válasza:
Szintén 23 vagyok, és nálunk se volt megszabva. Suli időben, mivel a korán kelés miatt estére álmos voltam, úgyis bealudtam magamtól 21:00-21:30-kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!