Hány évesen, hánykor kellett aludni menned?
Figyelt kérdés
Nekem:
2-7 éves: 20:00
7-12 éves: 21:00
12-14 éves: 22-23:00
14-15 éves koromtól direkt nem figyelték
aug. 15. 19:58
1/16 anonim válasza:
amire emlékszem:
- kb 10 éves korig: 20:00
>>> de óvodánál kelés 5:45
>>> alsóban kelés 6:00
- kb 10-14 év között: 21:30
>>> kelés: 6:00-6:30
- 15 év felett: szabadon, de 10 után nem voltam már ébren, csak akkor, ha edzésről jöttem haza, mert akkor 10-negyed 11-re értem, utána alvás
>>> kelés: 6:15
3/16 anonim válasza:
Sosem volt megszabva. De magamtól korán mentem, mert nagyon korán is ébredtem, így estére elfáradtam.
4/16 A kérdező kommentje:
Nekem olyan furcsa hogy sok embernek ennyire nem volt rendszer gyerekkorában… vagy az én anyám volt kényszeres?
Mindig megvolt hogy pl 18:00-kor vacsora, 18:50-kor fürdés, 20:00-kor lefekvés
aug. 15. 20:33
5/16 anonim válasza:
Igen, a te anyád volt kényszeres. Attól, hogy nem 18.35-kor kellett menni fürdödni, még volt rendszer az életünkben. De ha a film nem ért véget lefekvés idő előtt, hát nem zavartak el, hogy nem nézheted meg a végét, mert lejárt a napi fennmaradási időd.
6/16 anonim válasza:
Sosem volt megszabva. Most 23 vagyok.
7/16 anonim válasza:
Nem volt ilyen, hogy ekkor kötelező enni, fürödni, aludni menni. Rendszer volt, mivel 21:00-23:00 között mindenki elment csinálni az esti dolgát, majd lefeküdt aludni, de nem volt megszabva percre pontosan.
8/16 anonim válasza:
nem érdekelte őket. Csak maradjak csendben.
10/16 anonim válasza:
én sem emlékszem. annyit tudok hogy az utcabeli korombelivel játszottunk nyáron, és tök idegenül hatott hogy még javában világos volt, erre jött a nagyapja hogy gyere Péter fürdés, fekvés....aztán látta mennyire benne vagyunk a játékban és még fél órát adott, de még akkor is világos volt. aztán később mikor lett egy saját tv-m egyszer kipróbáltam meddig van a tv-ben adás :D szerintem akkor még nem volt bekötve a kábeltv. hajnali 3kor volt adászárás valahol :) 33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!