Volt már, hogy élesben verekedned kellett? Nyertél vagy vesztettél?
Nagyon durván nem, szerencsére. Egyszer 2 fiú támadott be suli után az utcán. Kb 10 voltam. Ők 2 évvel fiatalabbak. Okát máig nem tudom, de a végén elszaladtak sírva. Az a helyzet, h rohadtul megijedtem és ilyen cséphadaró módba váltottam és ütöttem rúgtam őket, mint ha nem lenne holnap. Nagyon bénán nézhettem ki, az biztos. XD
Felnőtt koromban eddig csak 1x volt balhém. Egy részeg fazon támadott be egy romkocsmában, hátulról rávert kettőt a fejemre. Pár pillanat volt, mire észbe kaptam h egyáltalán mi történt. Megfordultam, de már csak egyet tudtam ráverni, az is inkább nyakon találta, mint arcon, jöttek a haverjai és elhúzták onnan. Utána mondták, h összekevert vkivel.
Nekem ennyi a verekedős teljes élettörténetem, de ez is bőven elég volt. Én békés típus vagyok. Megsérteni is nehéz, nem h úgy felidegesíteni, h én támadjak.
kb 14 évesen kis g@ci gyerek voltam és egy túlsúlyos osztálytársam szivattam, mire az úgy hasba boxolt, hogy néhány másodpercig nem kaptam levegőt, a körülöttem lévők úgy emlékeznek, hogy már lilult a fejem, de ez szerintem túlzás.
Felnőttként, a húszas éveim közepén pesten taxiztam, és éjszaka egy szórakozóhely előtt egy részeg az autó elé állt, és erőből talppal a hütőrácsba rúgott, amiért egy másik klienst vettem fel helyette. Kiszálltam, ököllel arcon ütöttem, majd beesett a tujafák közé. Nem ütöttem túl erőset, inkább csak a pia miatt borult el könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!