Magas srácok, volt már, hogy egy másik magas sráccal kellett verekednetek? Könnyebb volt, mint egy alacsonnyal?
Hát ahogy előttem már mondták ez inkább súly és tudás kérdése.
Esetemben (box) ez olyan, hogy ha tudod hogy kell megtörni a másikat akkor vagy nyerő. Pl ha egy magassabbal raknak össze akkor nehéz a kezdés de ha beérek olyan közelre hogy nem tud csapkodni akkor ott vége is van, az alacsonyabbal meg pont fordítva, távol kell tartani.
Én a 173 centimmel és 57 kilómmal vertem már el 190 centis gyereket is de kaptam már ki csúnyán 165-ös emberkétől is :D
Van amikor az alacsonyság előny!
Ha megtanulod Mike Tyson peek the boo stílusát, még imádkozni fog hogy inkább egy magasabbal kerüéjön össze.
A magasnak sem könnyű ám, a távolságot tartania kell.
ha képzett vagy akkor meg mindegy a magasság!
Én 191 vagyok, de valahogy igazságtalannak érezném, ha egy 20 centivel alacsonyabbal kéne bunyóznom, így "szívesebben" tenném egy velem megegyező magasságúval (+/- 10 cm). De köszönöm az érveket, igazán tanulságosak! Hozzáteszem, nem vagyok szakavatott a témában.
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!