Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy verekedne...

Volt már olyan, hogy verekednetek kellett az utcán? Volt már úgy, hogy jól sült el?

Figyelt kérdés

Eléggé nyomasztó lett errefele a környék meg az alkoholisták stb és néha mikor van bennük 8 feles akkor ugatnak. Nem csak ők értem ezt a brazilokra is.

Vagy igazából tök mind1 mert ha többen vannak akkor mindegyiknek nagy az arca.

Na szóval volt már olyan,hogy belétek kötöttek és ti jöttetek ki jól ?

2012. jún. 29. 17:43
 1/2 anonim válasza:

Volt ,haverommal voltam és pár "brazil" elkezdett pofázni, haverom megfordult és akkora bal egyenest beküldött a "nagymenőnek" hogy azonnal összeesett. Azután a többiek elszaladtak.

1 részegtől meg nehogy félj már :D hamarabb földre küldöd mint egy ovodást.

A "nagymenő" cigányok is emberek ne félj tőllük csak mert erényesebbek... (max viszel magaddal mindig vmit :)

2012. jún. 29. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos elég ritkán kötnek belém. Néha sajnálom is, mert kedvem lenne rendet csapni olykor. Meg sajnálom, hogy nem voltam ott, amikor valakit támadás ért. De láthatóan elég nagydarab vagyok, és több, mint 100 kg. Ilyeneket ritkábban ér támadás. Harminc éve úgy hívtak egyes körökben, hogy "Fekete Halál". De ez leginkább a szakállam miatt volt így, és volt egy vörös szakállú kollégám, hatalmas darab fickó volt ő is, ő volt a "Vörös Halál". Sok deviáns csavargót helyretettünk akkor.
2012. jún. 29. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!