Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami jó szósz sült karajhoz?

Valami jó szósz sült karajhoz?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 19:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én most szívesen enném azzal a párolt-sült hagymával, ami a karajjal együtt sült, és közben egy kis vörösborral volt nyakonötve.
2012. jún. 21. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem az édes szószokat sült burgonya körettel: meggyszósz, szilvaszósz.

De a kapormártást is. Ilyenkor a sült karaj csak natúr, max. borssal ízesített.

De ha hagymásan készíted, akkor nem is kell szósz, hisz kitűnő a szaftja.

2012. jún. 21. 19:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem igazán passzol, de én holnap vadas szószt fogok csinálni, mert megkívántam.
2012. jún. 21. 20:22
 4/14 A kérdező kommentje:
én valami paradicsomos,fokhagymásat ennék igazából,csak receptet nem tudok :)
2012. jún. 21. 20:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsomkonzerv,víz,bele pici cukor, fokhagyma, só, bors - és vagy rántással, vagy tejfeles/tejszínes habarással, vagy búzakeményítővel besűríteni.
2012. jún. 21. 20:30
 6/14 anonim ***** válasza:
48%

Karajt sütni csak egyben szabad,szeletben sütésre nem való és nem is jó,mert nagyon száraz. Szelethez tarja vagy lapocka a megfelelő hús.

Ne olajban,hanem zsírban süsd. Így jó szaftja lesz. Öntsd le a szaftot egy kisebb edénybe,tégy rá egy-két kanál lisztet. Pirítsd egy keveset,majd öntsd fel vízzel,keverd simára. Tegyél bele kis sót,borsot és ketchupot. Forrald össze,így finom szószt kapsz.

2012. jún. 21. 21:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Karajt sütni csak egyben szabad,szeletben sütésre nem való és nem is jó,mert nagyon száraz. Szelethez tarja vagy lapocka a megfelelő hús.

Miért nem tudod azt írni, hogy te csak úgy szereted, ha ...

Annyiszor leírtam már, hogy valamit valaki így szeret, a másik amúgy, attól még lehet az jó, hogy te nem úgy szereted!

Egyébként én is szeretem a karajt szeletben sütve is, csak tudni kell fűszerezni, és szeletben sütni ahhoz, hogy az úgy is finom legyen. :)))

2012. jún. 22. 07:10
 8/14 A kérdező kommentje:
mi szeletre sütöttük és nagyon fini.Köszönöm a válaszokat,ötleteket :)
2012. jún. 22. 08:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Így van! Szeletben sütve is lehet az nagyon finom, ha valaki tudja, hogyan kell csinálni!

Végül milyen szósz lett hozzá?

2012. jún. 22. 08:09
 10/14 A kérdező kommentje:
lecsós cuccost csináltunk hozzá,nagyon finom lett .)
2012. jún. 22. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!