Valami jó szósz sült karajhoz?
Én szeretem az édes szószokat sült burgonya körettel: meggyszósz, szilvaszósz.
De a kapormártást is. Ilyenkor a sült karaj csak natúr, max. borssal ízesített.
De ha hagymásan készíted, akkor nem is kell szósz, hisz kitűnő a szaftja.
Karajt sütni csak egyben szabad,szeletben sütésre nem való és nem is jó,mert nagyon száraz. Szelethez tarja vagy lapocka a megfelelő hús.
Ne olajban,hanem zsírban süsd. Így jó szaftja lesz. Öntsd le a szaftot egy kisebb edénybe,tégy rá egy-két kanál lisztet. Pirítsd egy keveset,majd öntsd fel vízzel,keverd simára. Tegyél bele kis sót,borsot és ketchupot. Forrald össze,így finom szószt kapsz.
Karajt sütni csak egyben szabad,szeletben sütésre nem való és nem is jó,mert nagyon száraz. Szelethez tarja vagy lapocka a megfelelő hús.
Miért nem tudod azt írni, hogy te csak úgy szereted, ha ...
Annyiszor leírtam már, hogy valamit valaki így szeret, a másik amúgy, attól még lehet az jó, hogy te nem úgy szereted!
Egyébként én is szeretem a karajt szeletben sütve is, csak tudni kell fűszerezni, és szeletben sütni ahhoz, hogy az úgy is finom legyen. :)))
Így van! Szeletben sütve is lehet az nagyon finom, ha valaki tudja, hogyan kell csinálni!
Végül milyen szósz lett hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!