Szólnunk kellett volna?Kinek volt igaza?
Próbálom tömören:Pár éve egy helyen dolgoztam egy szakácsnővel illetve a lányával(pultos) a nő csalta a férjét nyilván a lánya nem tudott róla.Közben az anyuka elment máshová dolgozni ott össze jött valakivel, ebből válás lett és valahogy kiderült ez az "éttermi" kapcsolat is ami éveken át tartott az egyik törzsvendéggel.A lánya megharagudott ránk,kire jobban kire kevésbé
Na most az a kérdés hogy el kellett e volna mondani a csajnak vagy sem
Akikre jobban haragudott a pultos azok a lány kollégák voltak mivel barátnőinek tartotta őket
Ez pár éve történt,az a brigád is szétszéledt már azóta de 2-3 havonta összejárunk és ma szóba került és fele fele arányban gondoljuk H szólni kellett volna vagy sem
Szóval csak kíváncsiságból kérdezem
Én azt mondtam H nem mivel semmi közöm hozzá
A lány azt hitte normalis családban van. Van apja meg anyja.
Aztán kiderül hogy nem éppen családi idillben él. Hanem átverik. A saját anyja..
#7 így igaz, ráadásul két oldalról kapod az ívet hisz az egyik azért haragszik mert elárultad a másik meg mert kavarod a szart a szülei közt
#5 Ő is éppen emiatt haragudott jobban a női kollégákra/barátnőkre
#9 Hát igen én is úgy voltam,és most is lennék vele hogy a fenének se hiányzik más baja a nyakamba
Így is előfordult hogy muszáj volt falazni anyukának hogy ne legyen családi botrány ami nyilván kihatott volna az Ő a lánya és ezáltal a mi múnkánkra is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!