20 éves lány létemre miért csak a felnőtt (30+) emberek tartanak szépnek?
Soha az életben semmi korombeli nem bókolt nekem, soha semmilyen korombeli fiú nem akart engem felszedni (való életben, online jött pár üzenet de jóval kevesebb mint a többi lánynak).
Viszont 30 feletti fickók próbáltak már felszedni, és középkorú vagy idősebb emberek mindig külön megjegyzik, hogy milyen szép vagyok. (például boltban dolgoztam, mondta egy nő, hogy túl szép vagyok ahhoz, hogy ilyen helyen dolgozzak, stb)
Nem hiszem, hogy sokkal idősebbnek néznék ki a koromnál, max 22nek nézhetnek szerintem.
Most nyilván legtöbben azt írnátok, hogy tegyek ki képet magamról, de én nem igazán szeretnék. Inkább az a kérdés, hogy ennek lehet valami oka? Más korosztályú embereknek más a szépség ideálja vajon? Vagy mi?
10 en csajokra vagy simán más emberekre gondoltam mas kontextben nem pasi-nő felállásban.
A pasik persze hogy bókolnak azok nem irigyelik a sminkem sminkám akármim
9-es
"vele együtt vagyok azóta is"
Akkor nem az számitana hogy ő tartson szépnek? Mit számit az itteni idegenek véleménye?
14es
én nem találkoztam hasonló kérdéssel, bár nem is nagyon néztem
15ös
hát nem tudom. szerintem az önbecsülésemnek jót tenne, ha nem csak 1 ember tartana szépnek.
Idősebb nők is meg akarnak dugni?
Egyébként az a furcsa, hogy külön megjegyzik milyen szép vagyok, pedig nem is téma.
ma 19:12
"külön megjegyzik milyen szép vagyok"
Örülj neki hogy megjegyzik,nekem 1 ember mondana ilyet,egyből szörnyet halnék örömömbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!