Apatestű emberek miért mennek olyan strandra ahol csak szép emberek vannak?
Ha valaki kövér, többségében az illető tehet róla. A kövéreknek csak kis százaléka az, aki betegség miatt elhízott. Az aputest meg csak az elhanyagoltság és igénytelenség eredménye.
És mire legyenek büszkék? 🤦🤣 Főleg a 30-asok, akik úgy néznek ki, mint egy 60-as?
Nos?
11:
Nem mindegy, hogy tehetnek-e róla? Olyan strandra mennek, ahová akarnak. Semmi közöd hozzá, hogyan néznek ki. Szerencsére nincs ízlésrendőrség.
Amúgy az meg tipikusan proli attitűd, hogy 60-asként már elfogadható, ami 30-asként nem. Miért lenne törvényszerű, hogy valaki 60-as éveire elhízzon? Aki karbantartja magát, az 60-asként öregebbnek néz ki, de nem pocakosabb mint 30-asként.
A 8-as választ én írtam, mégis leszavazták.
Ez a véleményem az első bekezdésedre.
2. bekezdés:
Profi az te vagy, magadból indultál ki. Jellemző, hogy fogalmad sincs a biológiáról: az idő előrehaladtával az anyagcsere lassúl, amit sok mai idős nem vesz figyelembe, és ugyanúgy él, mint 30 évvel ezelőtt. Idősebb korban fizikálisan gyengébb vagy, mint fiatalabb korodban.
Pont az, aki karban tartja magát fiatalosabban néz ki. Persze 70,80 felé már jóval több vizet veszítünk, ráncosabbak leszünk, de egy 60-as még nem lesz átszőtt, ha ad magára.
Egy 30-asnál, aki életerős, fiatal, sokkal gázabb a sörhas, a puhány fizikai állapot, mint egy 60-asnál.
13:
De ha fontosnak tartja a testi allapotát, akkor figyelembe veszi. Nem abszolútban kell odafigyelni az étkezésre, mozgásra, hanem relatíva saját testedet kell karbantartani, tehá egy 60-as ugyanúgy oda tud figyelni, mint egy 30-as, ha akar. Az a szöveg, hogy már 30-asként pocakos, tipikus proli gondolkodásmósra vakk, mely szerint fiatalon legyél sportos, aztán elhagyhatod magad. Az én környezetemben nem ez a jellemző, a 60-as férfiak nem kövérek és rendszeresen mozognak, jellemző valami outdoor hobbi is, pl. bringa, hegymászás, sífutás, tájfutás, stb.
De az osztrák bácsik még keményebbek, múltkor is összefutottunk egy 70+ figurával, ahogy mi nyámnyila 30-asok kötéllel és lassan másztuk a 12 kötélhosszas mászóutat, ő meg ránézésre könnyedséggel free solozta az egészet.
"Az a szöveg, hogy már 30-asként pocakos, tipikus proli gondolkodásmósra vakk, mely szerint fiatalon legyél sportos, aztán elhagyhatod magad"
Hol írtam ilyet? Ne nekem szövegelj ilyet, nem vagyok elhízott. A magyar lakosság háromnegyede elhízott és lusta.
Csak az a szörnyű, ha már fiatalon elhízottak, akkor mi lesz később?
Ja, és az elhízott hímnemű 30-as kollégám beszólt a közel 60-as kolléganőmnek, aki csak megkérte, hogy vigyen le egy emelettel lejjebb egy könyvekkel teli dobozt, hogy ő támogatja a nemek közötti egyenlőséget. Kolléganőm erre visszaszólt, hogy nincs egyenlőség, mert te sose pakolsz (a hímnemű kollégámra utalva).
Tessék, íme egy 30-as elhízott hímnemű, aki annyira lusta, hogy elvárja, hogy egy közel 60 éves nő vigyen le egy könyvekkeli teli közepes méretű dobozt.
Ez a mai magyar társadalom.
17:
"Csak az a szörnyű, ha már fiatalon elhízottak, akkor mi lesz később?"
De ez a proli szöveg, mert mi az hogy már ekkor, alapnak veszed, hogy később még jobban el fognak hízni. Én például harmincas éveim végén jobb állapotban vagyok mint a 20-as közepén voltam. A biológia nem magyarázat, mert mint írtam, mindig magadhoz képest kell rendben tartanod a tested.
De ha tippelnem kellene, van pocakod, csak tipikus magyar proliként torz képed van a normálisról.
Ismétlés a tudás atyja.
"Ne nekem szövegelj ilyet, nem vagyok elhízott"
Szerintem eléggé egyértelműen fogalmaztam.
De tessék, az adataim: 159 centi, 45 kg, 34 éves nő.
Hát, én évről évre nyáron a strandon csak egyre több elhízottat látok. Évközben az utcán is elég rendesen megfigyelhető ez, sőt egyre fiatalabbaknál.
Az idősebbek? Nagyítóval kell keresni a sportos, fitt 50-es, 60-as embereket. A többiekről meg inkább ne is beszéljünk. Többet mennek orvoshoz, mint bárhova.
Ui.
", hogy később még jobban el fognak hízni. "
Mert eléggé egyértelmű, hogy aki fiatalon szarik az egészségére, az idősebb korában se fog megváltozni. Ahhoz komoly egészségügyi problémánk kell lenni, hogy valaki drasztikusan megváltoztassa az életvitelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!