Egy 10-es skálán mennyire tartod magad szépnek/helyesnek?
Figyelt kérdés
A 0 az már nem fért oda. Azt kommentbe lehet írni.aug. 7. 23:59
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
41 szavazat
2/8 anonim válasza:
Azt mondják, hogy az 10/1 a súlyos fejlődési rendellenességgel született/súlyos balesetet szenvedett, eltorzult emberek kategóriája.
A 10/0 szerintem a hulláké lehet.
Magamat 10/3-nak tartom, mert hellyel-közzel hozzászoktam a kinézetemhez. Mások szemében inkább 10/2 szoktam lenni, mert a 10/1-esnek ugye nem felelek meg, hanem egyszerűen csak ronda vagyok.
5/8 anonim válasza:
Ha az átlagos, se nem ronda, se nem szép férfiakat 5-6-nak veszem akkor jómagam valahol 3-as lehetek.
6/8 anonim válasza:
7 és 8 közt vacilláltam. Arcra szépnek gondolom magam, bár az arcformámmal nem vagyok teljesen kibékülve. Olyan, mint Margot Robbie-é, ő gyönyörű, de nekem nem áll valami jól, legalábbis szerintem. Végül azért a 8-ra mentem, mert közben úgy érzem, minimális sminkkel is teljesen rendben van a kinézetem. (a minimális alatt enyhe szemceruzát értek)
7/8 anonim válasza:
Mint egy új traktor olyan szép vagyok. Viccet félretéve, így 40 felett már csak 10/5. A hajam elkopott, amolyan mikiegeresen, szóval egyszerűbb borotválni, a kidobó testalkat felapásodott díjbirkózóra, egy baleset miatt egy kupac heg van rajtam. Mondjuk pár huszonharmincast még így is pichánverek külalakban. Na jó 10/7 nem szerénykedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!