Lányok, miért vagytok ilyen csodás, segítőkész, empatikus, aranyos, érdekes, önzetlen, szép lények?
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem mi férfiak meg se érdemlünk titeket.2024. júl. 11. 19:37
3/29 anonim válasza:
Én lány vagyok, és teljes őszinteséggel mondom, hogy lányoknál nincsen aljasabb teremtmény a földön... Tisztelet a kivételnek.
4/29 anonim válasza:
Úgy tűnik akkor én férfi vagyok
5/29 anonim válasza:
Majd felnosz...meg gyerek vagy kerdezo :)
6/29 A kérdező kommentje:
Régen felnőtt vagyok. Idegen nőkkel nagyon jó tapasztalatom volt mindíg. A nőknél nincs segítőkészebb és önzetlenebb férfi.
2024. júl. 11. 19:52
7/29 anonim válasza:
A kérdező azt hiszi hogy ez menő lesz a nők körében és várja a sok privát üzenetet biztos. Egy jó tanács: ha piedesztálra emeled őket az ugyan úgy nem fog működni, mintha alsóbbrendűként kezelnéd őket. Ez a hozzáállás sosem volt menő és nem is lesz az.
8/29 A kérdező kommentje:
Nem várok semmit. Csak leírtam a tapasztalatom egy anonim oldalon anonimként. Nem a bugyibamászás volt a cél.
2024. júl. 11. 20:01
9/29 anonim válasza:
Én pont nemrég ismertem meg egy ilyen lányt, aki ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik. :)
10/29 anonim válasza:
"Csak leírtam a tapasztalatom egy anonim oldalon anonimként'
. Nem, inkább csak általánosítottál.
Ezeket a dolgokat személyesen is közlöd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!