Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok. Egy 10-es skálán, kb...

Lányok. Egy 10-es skálán, kb hanyasra értékelitek magatokat főzés terén?

Figyelt kérdés

tegnap 22:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
1!
tegnap 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
2
tegnap 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 6-7. Van még hova fejlődni, de éhen nem halok. Tekintettel, hogy még 20 vagyok, nem olyan vészes ez szerintem, majd ha lesz családom addig szerintem már sokkal jobban fog menni.
tegnap 22:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3-4?

Rühellek főzni, de életben tudom tartani magam, és nem is várom el parazita módjára, hogy felnőtt emberként más főzzön rám.

tegnap 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek a #3-massal (annyi különbséggel, hogy huszonnégy vagyok). Nem vagyok egy konyhatündér, de magamat tökéletesen ellátom és vannak fogások, amiket kifejezetten jól el tudok készíteni. Nem szeretek különösebben sütni/főzni, de nem is tartom tehernek. Mindenesetre értékelem, hogy a párom szeret a konyhában tevékenykedni és hogy többnyire ő felel ezért.
tegnap 22:57
 6/11 anonim ***** válasza:
37%

Dehát főzni mindenki tud

Ott a Szakácskönyv, ha nem vagy analfabéta, akkor el tudod olvasni hogy mi van beleírva

tegnap 22:58
 7/11 Metionin ***** válasza:
100%
Mi alapján? Mennyire finom a kajám vagy hány félét tudok főzni fejből? Mi a mérce alapja?
tegnap 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
7, de nem érdekel különösebben a téma. Főzök, mert muszáj enni, ha lusta vagyok, akkor meg rendelek. Kétszemélyes háztartásban csak akkor vállalom fullra magamra a főzést, ha feleségül vett a másik és minimum a költségeink 70%-át állja és többet dolgozik, mint én. (Tehát nem poshad a kanapén, miközben én főzök, takarítok, hanem azért nem főz, mert nem ér rá.)
tegnap 23:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Covid idején nagyon élveztem acm főzést és sokat kretívkodtam. Mostanában munka és levelezős egyetem mellett nem nagyon van kapacitásom hozzá, meg kedvem se.

Pedig jó dolog főzni, szeretek is, de most éppen nem ezt az időszakomat élem. De ha rám jön, akkor most is főzök azért, de a Covidos időszakban napi szinten tettem.

tegnap 23:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Én szeretek főzni, új dolgokat kipróbálni és többnyire elég jól sikerülnek elsőre is. De az a rutin, fortélyosság nincs meg nekem, amit az évtizedes tapasztalattal rendelkező háziasszonyok tudnak, így azért elég lassú vagyok és egyszerre max két folyamatot tudok csinálni (tehát nálam nem rotyog egyszerre 2-3 féle kaja, különböző készültségi állapotokban, mert akkor valami tuti odaég, kifut, kimarad stb).

Szóval ízek terén mondjuk mondanék egy 8-9-est, a lassúság miatt inkább csak 6-7 legyen.

ma 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!