Kihalófélben van az empatikus, segítőkész, nem előítéletes ember típus?
Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre.ma 19:56
1/7 A kérdező kommentje:
helyette inkább a zsarnokoskodó, mindenbe belekötő,háta mögött kibeszélős ember típus lett egyre gyakoribb, mi lehet az oka ennek?
ma 19:58
2/7 anonim 

válasza:

Igen, teljes mértékben ez van. Kb. olyan 2002 környékén kezdődött el ez a tendencia erőteljesen. Figyelembe kell venni, hogy nagyon sok ember Mo.-n mentálisan beteg, így nem tudunk jót várni a másiktól. Illetve max. csak kisebb közösségek esetén lehetséges, akik összetartóbbak.
5/7 anonim 

válasza:

Ja, szerinted ma sokkal kevesebb az előítéletes ember, mint 100 éve...
Ne csináljuk már.
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem régen se voltak jobbak az emberek.
Az empatikus embereket keresni kell, mert ők vannak kevesebben.
7/7 anonim 

válasza:

Erre szerintem minden egyes ember azt válaszolná hogy igen, viszont saját magát csak minimálisan kevés ember tartja zsarnokoskodónak, és mindenbe belekötőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!