Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők miért ölnek kevesebbszer...

A nők miért ölnek kevesebbszer? Empatikusabbak? Istenfélőbbek? Jobban tartanak a következményektől? Több a veszíteni valójuk? Elégedettebbek az életükkel?

Figyelt kérdés

jan. 21. 21:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%

Nincs bennük annyi hajlam az agresszióra, mert azt a tesztoszteron működteti. ( nem tudom hogy fogalmazzam meg de majd valaki aki jó biológiából kijavít)

De ugye tesztoszteronból a férfi nem termel többet.

jan. 22. 00:57
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Olvasd el John E. Douglas és Mark Olshaker Mindhunter c. könyvét. Magyarul is elérhető, asszem megvan pdf formátumban is. Ebben az írók kitérnek arra, hogy a nők miért gyilkolnak kevesebbet, ill. más módszerekkel.
jan. 22. 07:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nincsen meg bennünk ilyen szinten az erre való hajlamosság. Plusz a nők általában nem az élvezet kedvéért ölnek.
jan. 22. 21:46
 4/11 anonim ***** válasza:

"Istenfélőbbek"

Ez jó...

Ha kicsit nyitott szemmel járnál, lűthatnád, hogy jóval könnyebben árt másnak az, aki "istenfélő". És szépen megindokolja, hogy csak azért tette, hogy isten kedvében járjon, teljesítse isten akaratát, stb.

jan. 24. 10:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Általánosságban elmondható, ha egy nönek problémája van, elöbb utóbb keres valakit, akivel megbeszélheti lelki világát, megodást, segitséget keres.

A férfi "általában" visszahúzódik, nem nagyon beszél lelki problémáról más férfiakkal. Maga oldja meg a lelki problémáit.

Pl: legtöbbször egy házasságban a NÖ könyörög a férfinek, hogy menjenek párterápiára (megoldást keres). A férfi ezt vereségként éli meg (vesztesként érzi magát).

jan. 25. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Mert kevesebb trauma éri őket gyerekkorukban. Nem mérgezik őket olyanokkal, hogy "ne sírj", "katona dolog", meg ilyen marhaságok. Tehát nincsenek elfojtott érzelmeik, vagy legalábbis sokkal kevesebb. Az elfojtás fájdalmat szül, a fájdalom erőszakot.
febr. 18. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
6os már akinek. De igen sajnos srácoknál ez sokkal jelemzőbb hogy úgy nevelik őket mintha az érzelmek érzések csak nőknek lehetnének. És érezni nem férfias dolog
febr. 18. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Nem véletlenül 3x több férfi öngyilkos, mint nő. Én is tele voltam elfojfott érzelmekkel, és folyton az öngyilkosságra gondoltam. Szerencsére nekem sikerült meggyógyítanom magam hosszú évek munkájának köszönhetően, de nem mindenki ilyen szerenczés.

febr. 19. 14:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Valóban. Gratulálok, ügyes vagy
febr. 19. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
7 a lányokat meg úgy nevelik, hogy ha sír, akkor hülye p.csa, meg csak hisztizik... Mindkét nem nevelésében vannak qrva nagy hibák, de ezek nem jogosítanak fel Gyilkosságra.
febr. 19. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!