Apatestű emberek miért mennek olyan strandra ahol csak szép emberek vannak?
Bármilyen testalkatú és testtömegű ember elmehet bármilyen strandra ahogy a kedve tartja.
..."ahol csak szép emberek vannak"... XDD Ezt én nem tudom értelmezni, hogy értetted kedves kérdező.
Tudtommal csak az az egy kitétel van strandon, hogy mindenki csak fürdőruhában mehet a medencébe. Más nincs.
Kérdező, téged még nem küldtek el elmeorvosi vizsgálatra? Ilyen kérdés után nem ártana kivizsgáltatnod magad.
Remélem neked legalább minimum testépítő szintű tested van.
Már diszkriminálnád a férfiakat akik pocakosak???
NEMI EGYENLOSEG VAN ES ATTOL HOGY KOVER NEM BIZTOS HOGY TEHET ROLA! ne gyulolkodjetek! Apatestu férfiak ti pedig legyetek büszkék!!!
Szerintem az zavaró, amikor öregek (tehát középkorúaknál öregebbek) is ott totyognak abban a medencében, ahol mások pancsolnak, fröcskölnek, játszanak. Az a medence lubickolásra van, és teljesen illúzióromból, amikor ott totyorog benne az idősebb korosztály, ahelyett, hogy a melegvízben áztatná magát. És még van pofájuk rászólni a gyerekekre, hogy ne zavarják őket a pancsolásukkal. Mégis, miért menne a sok gyerek, fiatal a strandra, ha nem lubickolni, pancsolni, játszani? Az öregek nem veszik észre magukat, hogy ők vannak rossz helyen.
Ennyivel elmehetnének konditerembe is, hogy ott totyorogjanak a gépek között és akik meg edzeni akarnak, nekik meg csak kerülgetni kelljen őket. És még rájuk is szólnának, hogy zavarják őket.
Vagy a játszótérre is elmehetnének, támaszkodhatnának a mászókához, és rászólhatnának a gyerekekre, hogy ne zavarják őket, amikor mászókáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!