Miért ennyire prolik a magyarok?
Figyelt kérdés
Vip mozijegyhez tartozik ugye egy vacsizási lehetőség illetve korlátlan nasi fogyasztás is. Egy párocska telerakta a Mojitos papírtáskáját több zacskó popcornnal és üdítőkkel, plusz minden kajából szedtek akkora mennyiséget amit 6 ember se tudott volna megenni. Nyilvan ott is hagyták a nagy részét, ment a kukába. Egy apa lánya páros meg fejenként 4 adag popcornt és 2 nagy üdítőt cipelt be a terembe, amiből 1-1 fogyott el, a végén a kukába dobták az összes többit.
Ennek mi értelme van??
aug. 13. 16:24
1/22 anonim válasza:
Tehát 4 ember = a magyarok? Hát jó...
5/22 anonim válasza:
Egy nevesebb nyugat-európai hotel büféjében dolgozom, itt is előfordul pl hogy a távozás reggelén szatyorral, táskával jönnek a gyakran igen pénzes delikvensek, és dugig telerakják. Olyan vendégek, akik az azt megelőző napokban jöttek reklamálni ha már nem meleg friss volt valamelyik pékáru. Szerinted annak a több kiló kenyérnek, péksüteménynek a nagy része pl hol végzi ilyenkor? És ezek franciák, olaszok, németek, osztrákok, stb. A pofátlanság nem nemzetiség függő, a prolisághoz meg pláne semmi köze.
6/22 anonim válasza:
Elég komoly pazarlás volt ez, az tény, de ezek alapján nem kellene az egész nemzetre ráhúzni ezt a fajta viselkedést, nem kéne ennyire általánosítani.
7/22 anonim válasza:
A napi magyarozó kérdést olvashatták, köszönjük figyelmüket.
8/22 anonim válasza:
Bárcsak ennyi baj lenne ezzel a valóban proli buta bandával...
(Magyar vagyok és megkereszteltek, gondoltam leírom mielőtt jönne a "nagymagyarság")
Én lenézem ezt a buta bandát.
9/22 anonim válasza:
Valóban vannak bunkók, akik nem tudnak kulturáltan enni. Én sokkal nagyobb butaságnak tartom az általánosítást. Közben ugye észrevetted, hogy saját magadat is leproliztad?
10/22 anonim válasza:
Benne van az árban, és ez jár nekik.úgy vannak vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!