A magyar politika azért olyan, amilyen mert a magyarok is átlagban iszonyatosan nagy prolik?
Figyelt kérdés
Minőségtelen, szemét kaját esznek, a teljes magyar konyha is egy zsíros, gusztustalan, ehetetlen mocsok.
Elhízott, túlsúlyos, sportot messziről kerülő nép, ha már 100 métert sétálni kellene, inkább autóba ül.
Lepusztultnak néz ki, külföldön a 70 éves jobban néz ki, mint itthon egy 45 éves ember.
Bagózik, iszik, zabál megállás nélkül.
2022. nov. 27. 18:33
1/12 anonim válasza:
Demokrácia van, ha valaki enni akar hát egyen és azt amit akar.
2/12 anonim válasza:
Inkább az a baj hogy sok ilyen van mint a kérdező.
3/12 anonim válasza:
Igen, de mondjuk én a magyar konyhát szeretem, csak nem irodai dolgozóknak tervezték, hanem földműveseknek. Az úgynvezett "Full British Breakfast" sem kíméli jobban az artériákat, mint a túrós csusza.
4/12 anonim válasza:
#2 Mi a baj azzal, amit írt? Romákról is teszünk általánosító kijelentéseket a visekedésük alapján, akkor a magyarokról miért ne lehetne?
5/12 anonim válasza:
A magyar konyhában is vannak egészséges ételek, különben meg változatosan kell étkezni, már amennyire a pénztárcánk engedi.
6/12 anonim válasza:
Jövő heten spenótot főzök az rendben van?
7/12 anonim válasza:
" mert a magyarok is átlagban iszonyatosan nagy prolik?"
Sokszor írtam már a hozzád hasonlóknak, hogy ne magatokból induljatok ki, mikor általánosságban beszéltek a magyarokról.
Nem kérdező.
TE vagy proli és van bizonyosan sok magyar is aki proli, de "qa magyarok" nem olyanok, mint te, nem prolik.
8/12 anonim válasza:
A magyar belpolitikára mindig is a belső ellenségeskedés volt jellemző, a viszályok szítása, az értelmes dolgok és értelmes emberek háttérbe szorítása, a hatalom fitogtatása. Ettől lett egyre nagyobb a "prolizmus".
9/12 anonim válasza:
Pláne tükörtojással a tetején.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!