Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Holnap az időközi választáson...

Holnap az időközi választáson Magyar Péter megmutatja, hogy mennyire árad a Tisza?

Figyelt kérdés

jan. 11. 22:21
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 Koplárovics Béci ***** válasza:
81%
Nehéz lesz úgy, ha arra nem is folyik.
jan. 11. 22:24
 2/67 anonim ***** válasza:
72%
Megmutatta, nincs jelöltje a Tiszának :D
jan. 11. 22:35
 3/67 anonim ***** válasza:
43%
Bizony, tégláról téglára bontják le ezt a velejéig romlott, korrupt rendszert. Alig várták, hogy elébük kerüljön az első lebontható tégla, hogy jól lebonthassák. Csak izé, az még nem most lesz, mert öö...ez csak egy kikényszerített választás és a...a hatalomnak jó egyedül, úgy hogy ebben ők nem vesznek részt. Igen, ez az, ők ebben nem fognak részt venni, mert azzal beállnának bábnak és ez most amúgy sem fontos. Itt nyerjen csak a Fidesz inkább nyugodtan, a Tisza majd 2026 tavaszára készül...akarom mondani, idén tavaszra, az előrehozott választásokra, ha a Fidesz nem futamodik meg gyáván és megtartha az előrehozott választásokat, amire már el is különítette a szükséges összeget. Úgy bizony. Mondanom sem kell, január 6-a óta kampányüzemmód van, és én úgy tudom, már meg is van mind a 106 evk-jelölt, csak még nem szeretnék őket nyilvánosságra hozni, mert akkor már indítaná is ellenük a NER a lejáratókampányt. Szerintem az lesz a legjobb, ha majd csak a választások után derül fény a Tisza-jelöltekre, addig csak egy pártlogó legyen ott, amire szavazni lehet. Most pedig legelőször is, hajrá dombóváron! Csak a TISZA! Hajrá Magyar Péter ♥️🤍💚 Áradjon a TISZA! Vesszen a tolvaj pedofidesz!!
jan. 11. 22:37
 4/67 anonim ***** válasza:
61%

#9: sorolom a hazugságaidat

- balliberális vagyok - nem vagyok baloldali

- kampányolok bárkinek - egy kérdésre válaszoltam

- Discord-server/Facebook csoportok - egyiket sem használom

Hazudsz. Dehát fideszes vagy, ez ezzel jár.

Komolyan azt látom, nagyon el vagy keseredve. Én nem hibáztatlak, meg lettél vezetve.

jan. 11. 23:21
 5/67 anonim ***** válasza:
32%
#10 Nagyszerű, én meg pont téged tartalak annak amit leírtál. Itt az ideje a fidesz ellen szavazni.
jan. 11. 23:24
 6/67 anonim ***** válasza:
38%

#11. "sorolom a hazugságaidat"

Nyilván nem tudhatom, hogy te pontosan épp minek definiálod magad ezen a héten, de nyugodj meg: hatalmas ívben le is szarom. :) Arra reagáltam, hogy fideszes vergődést delirálsz egy olyan oldalon, ahol az aktuális messiásnak szurkoló turbóellenzék viselkedik úgy, mintha a kedvenceik kormányoznának, legalább 90%-os többséggel. Itt nem fideszes vergődés van, hanem tiszás. ;)

"Komolyan azt látom, nagyon el vagy keseredve."

Miattam ne aggódj, amíg a tiszások ilyen szép számban jönnek égetni magukat és az új messiást, addig az én kedvem sem sötét. :)

"Én nem hibáztatlak, meg lettél vezetve."

Hú, ne is mondd! Megbeszéltük a srácokkal, hogy "tégláról téglára", erre nem indulnak az időközin?? Micsoda átb.szás ez? Hát hogy lesz így megdöntve a kétharmad? :))

jan. 11. 23:41
 7/67 anonim ***** válasza:
34%

#12. "11: nem hiszem hogy számít neki, kinek gépel kb. ököllel :D."

Awww, olyan cuki, amikor az amúgy csivava-szinten lévő, agresszív tiszás kis méregzsákok nem győznek szerénykedni, meg "nyugodt erőt" mutatni, ha belebotlanak napjában egyszer egy olyan kérdésbe, ahol épp a Tiszát röhögjük körbe. :DDD

#13. Bukik a Fidesz. Már 2010 óta...de most már istibizti tényleg! Tiszás bohócok, szevasztok! :)

jan. 11. 23:44
 8/67 A kérdező kommentje:

3-as :D

Azért az vicces, hogy az ország legnépszerűbb pártja nem indul egy választáson, ezzel párhuzamosan előrehozott választásokat követel, ezen logikai magaslatokat mi birkák nem érthetjük, megyek krumplit hámozni

jan. 11. 23:45
 9/67 anonim ***** válasza:
61%
Senkit ne tévesszen meg hogy tele lett a gyk fideszes kamuprofilokkal és provokátorokkal, keressétek az igazságot.
jan. 11. 23:46
 10/67 anonim ***** válasza:
52%
Az előző vagyok: tájékoztató jeleggel ismét közlöm, hogy az e kérdés alatt található 8-10 pedofideszt védő válasz ismér ugyanattól az embertől érkezett. viszont nem olyan gyengék, hisz a kérdezővel együtt már 2-en vannak. a többség.
jan. 11. 23:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!