Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok miért ennyire prolik?

Magyarok miért ennyire prolik?

Figyelt kérdés
Bárhol vagyok Magyarországon, mindig érzek egy ilyen kínos megmagyarázhatatlan proli érzést, az embereken ahogy beszélnek, viselkednek, élnek. Külföldön ezt nem ennyire feltűnő, pedig a munkám miatt sok országban jártam már. Egyedül a szerbeket éreztem még hasonlónak mentalitásban. Szerintetek idővel javulni fog a helyzet, vagy ez a magyar kultúra része?

2021. ápr. 22. 17:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem szimplán csak te vagy beképzelt.
2021. ápr. 22. 17:02
 2/22 anonim ***** válasza:
55%

Alapból proletár az ország döntő része. Szervilis szolgalelkű, okosba megoldó, nyelvet nem beszélő szerencsétlen félnótások.

Ez a helyzet nem hogy nem javul, egyszerűen romlik.

Itt vagyunk Európa közepén, valódi kánaán lehetnénk, ezek a prolik pedig hatalomban tartanak egy tolvaj disznót. Örülnek annak, ha elüldöznek egy egyetemet, a világ legmagasabb halálozási statisztikáját produkálják a járványban, és még ahhoz is sötétek, hogy felismerjék a nyitás okozta mérhetetlen veszélyeket.

Jól mondtad testvérem, proli nép.

2021. ápr. 22. 17:05
 3/22 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
66%

"kínos megmagyarázhatatlan proli érzést"

Most akkor elmagyarázod a saját érzéseidet, vagy mi találjuk ki mit akarsz megfogalmazni?

Mi az hogy proli? A proli az egyszerű munkásember.

2021. ápr. 22. 17:05
 4/22 A kérdező kommentje:
Proli= igénytelen, szolgalelkű, trehány, minimalista, műveletlen, panaszkodó, áskálódó, ügyeskedő, szabálykerülő ember
2021. ápr. 22. 17:11
 5/22 anonim ***** válasza:
18%
Mert prolinak hívod őket.
2021. ápr. 22. 17:12
 6/22 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk a proli féltrehány munkánkért is ugyanannyit fizetnek,mint a becsületes munkáért...

Szóval ez így tök jó...

2021. ápr. 22. 17:15
 7/22 anonim ***** válasza:
32%

" igénytelen, szolgalelkű, trehány, minimalista, műveletlen, panaszkodó, áskálódó, ügyeskedő, szabálykerülő ember"

De most miért sértegeted az ellenzéki szavazókat?

2021. ápr. 22. 17:16
 8/22 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező,ne bántcsad már a szegény jobbik szavazókat.
2021. ápr. 22. 17:20
 9/22 anonim ***** válasza:
51%

8

Igazság szerint a kérdező nem jelentette ki. De a leírás alapján rögtön felismertem az ellenzékieket. Vág az agyad, mint a borotvahab :D

2021. ápr. 22. 17:21
 10/22 anonim ***** válasza:
82%
9. "bántcsad" a gyk színvonala egyre lejjebb süllyed. Lassan már nem lesz hova.
2021. ápr. 22. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!