A proletárdiktatúra röviden annyi hogy a prolik diktálnak? Ld Tanú c. film. Mert akkor Magyarországon megvalósult a régi álom: itt tényleg proletárdiktatúra van!
Csak elég végignézni a politikai „eliten”: Csúti Törpe strómanok csicskák birkamenet Gülüszemü Tóni Nagymagyar Kövér Lézer Dzsoni Kakadu Petike Rezsibiztos Úr Simonka stb stb tenyeres-talpas parasztok jobb országban ezek max az ökör segge után ballaghatnának vagy rég sittem rohadnának.
Itt meg lassan középkori világ épül ahol földesurak és jobbágyok lesznek a nép meg még tapsol is hozzá.
MEGVALÓSULT A PROLETÁRDIKTATÚRA?
"Szerintem nézz utána fogalmaknak"
Kérlek. Utánanéztem.
Uralkodó osztályként, az államhatalom alapjaként a proletariátust megjelölő, valójában azonban a kommunista párt egyeduralmát megvalósító diktatúra.
ÉS STIMMEL!!!!!
Mit pofázik a regnáló rezsim reggeltől estig? A Zemebrek a Zemberek.. az Zemberek érdeke a dolgozó kisember, mert a kizsákmányoló multi meg a gaz nyugat meg a bankok akik kirabolják szegény Zembereket....
És a népérdeke a nép melletünk /mögöttünk stb Mert a népé és a népért minden!
Stimmel!
Egypártrendszer kialakítása (régen vörös most narancs)-stimmel!
Szóval a nép kamu érdekei mögé bújva szarrá lopják az országot, mindezt a nép nevében akik akkora seggek hogy még tapsolnak is hozzá.
Szóval akkor ez itt kérem 2016 Európában proletárdiktatúra.
"a sarkaló suszterből lett a cipőgyár igazgatója"
Miért most nem ugyanez megy? Segghülye L.Simonok meg Simicskák meg Tállai akkora seggek hogy takarítónak se kellenének máshova de itt NAV elnökök meg államtitkárok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!