Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A külföldön dolgozó magyarok...

A külföldön dolgozó magyarok mennyire prolik egymáshoz?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 28. 13:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
A leheto legrosszabbak. Inkabb kiturjak egymast, minthogy segitenek.
2018. ápr. 28. 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

nagyon. mégt durvábban megy az áskálódás, a csak azért is legyen már neki .zar, a piszkálódás stb. 1-2 értelmesebb pl mondta nekem, nehogy megtudják rólam a magyar csoportban h elég jól keresek, mert azonnal kiutálnak. na így is lett.

kérdésfeltevés segítségért, majd válasz: minek jöttél ki ha ezzel se vagy tisztában? --kb ilyen a mentalitás.

szal hiába, magyarok hozzá a formájukat, sztem még jobban, mint otthon.

2018. ápr. 28. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem teljesen végletes.

Van aki segíti a másikat, de van a másik vége hogy szivatják egymást.

Mondjuk akkor kérdem én hogy mi a különbség az itthoni munkahelyhez képest ahol ugyanez megy.

Nekem is volt ilyen munkahely ilyenek miatt, körbe néztem mondom én lépek mint a huzat.

2018. ápr. 28. 13:30
 4/11 A kérdező kommentje:

2. Milyen beosztásban dolgoztál és milyen munkában?

3. "Mondjuk akkor kérdem én hogy mi a különbség az itthoni munkahelyhez képest ahol ugyanez megy."

Mi?

2018. ápr. 28. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:

Nagyon változó. Van ahol kitúrják a másikat, van ahol csak a saját csapattagjaikkal rendesek, de az újakkal már egyáltalán nem. Van ahol nagyon rendesek mindenkivel.

Én kamionosként rengeteg helyen jártam, és ahol magyarokkal futottam össze mind kedvesek, rendesek voltak velem. De voltam már olyan cégnél dolgozni ahol inkább rakodó voltam, és ott a helybéliek segítettek, és bántak jól velem, a magyarok pedig ellenkezőleg.

2018. ápr. 28. 14:02
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Hollandban élek, itt sajnos igencsak kicsesznek a másikkal. Ha feladok egy haver/ismerőskereső hirdetést hollandiai magyar fórumon, vagy Facebook-csoportban, már senki nem jelentkezik, nyílván elöbbi dolog miatt.
2018. ápr. 28. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem embere válogatja. Volt 3 magyar kollégám és mindhármuk nagyon kedves volt velem mindig. Már régóta élnek kint (Németo.) és nagyon örültek nekem, hogy végre valakivel magyarul tudnak beszélni. De ismerek olyan itt "dologzó" magyarokat is, akiktől óva intettek nehogy megszólaljak előttük magyarul (étteremben dolgoztam és volt, hogy jöttek hozzánk enni). Nekünk előírás volt, hogy csak németül beszélhetünk a vendégekkel és az egyik kollégám így nem beszélhetett az említett magyarokkal, mondta is nekik (tudták róla, hogy magyar). Erre úgy elhordták őt mindennek, kiabáltak vele és ki akarták rúgatni, csak mert nem beszélt velük magyarul. Szegényt annyira megsérteték, hogy elsírta magát, de a fönök végül kitiltotta őket az étteremből.
2018. ápr. 28. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
Ezt a proli kifejezést jó lenne, ha már valaki kiverné a tanulatlan rétegből, mert iszonyat idegesítő, hogy ennyire sötét emberek vannak, akik mindenre már ezt a szót használják.
2018. ápr. 28. 15:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja. Ha valamelyik ország érdekel, akkor lépj be a facebook csoportjukba. Néha vannak hasznos infok is, de tényleg rengeteg az olyan, hogy valaki segítséget kér egy űrlap kitöltésénél, mert nem ért 1 kérdést, erre lehurrogják, hogy akkor menjen is haza, ha ennyire se képes önállóan.

Vagy megkérdezték, hogy az adott idegen nyelvből mennyire elég a középszint feletti tudás, erre felsőbbrendűen közölték, hogy "Ő" még felsőfokúval se boldogulna és ne is menjen oda ki...

Valamennyire azért összetartóak, ha pl valami elromlik, akkor elsősorban néhányan körbekérdeznek, hogy van-e magyar, aki meg tudja javítani vagy dolgozik-e olyan cégnél.

2018. ápr. 28. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik rokonomnak van egy kis vállalkozása Ausztriában, és azt mondja, hogy nem alkalmaz egyszerre két magyart, mert míg egy magyar egyedül képes jó munkavégzésre, amint megjön a második, elkezdik fúrni egymást.
2018. ápr. 28. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!