Magyarok miért ennyire prolik?
Figyelt kérdés
Bárhol vagyok Magyarországon, mindig érzek egy ilyen kínos megmagyarázhatatlan proli érzést, az embereken ahogy beszélnek, viselkednek, élnek. Külföldön ezt nem ennyire feltűnő, pedig a munkám miatt sok országban jártam már. Egyedül a szerbeket éreztem még hasonlónak mentalitásban. Szerintetek idővel javulni fog a helyzet, vagy ez a magyar kultúra része?2021. ápr. 22. 17:01
21/22 anonim válasza:
20
Ugye tudod, hogy a fenti megállapításaidba te is beletartozol? :)
22/22 anonim válasza:
13 év Fidesz után nem tudom, van-e értelme ezt hosszan elemezni, hogy mennyire azok :D
Történelmi előzmények, borzalmas oktatási rendszer, rossz nevelés, és talán a genetika is közrejátszik.
Az biztos, hogy az átlag magyarnál nagyobb szájhőssel még nem találkoztam: lepukkanttak, beképzeltek, de borzasztóan tájékozatlan, gyerekes emberek, akik folyton meg vannak sértődve, és ha bármilyen probléma felmerül, kifogásokat keresnek, mellé beszélnek.
Ha kimegyek az utcára, csupa löttyedt/dagadt igénytelen öltözködésű embert látok, megszólalni nem tudnak legalább angolul, mégis a többségnek akkora szája van, hogy hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!