Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok miért ennyire prolik?

Magyarok miért ennyire prolik?

Figyelt kérdés
Bárhol vagyok Magyarországon, mindig érzek egy ilyen kínos megmagyarázhatatlan proli érzést, az embereken ahogy beszélnek, viselkednek, élnek. Külföldön ezt nem ennyire feltűnő, pedig a munkám miatt sok országban jártam már. Egyedül a szerbeket éreztem még hasonlónak mentalitásban. Szerintetek idővel javulni fog a helyzet, vagy ez a magyar kultúra része?

2021. ápr. 22. 17:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

20

Ugye tudod, hogy a fenti megállapításaidba te is beletartozol? :)

2021. ápr. 30. 09:06
 22/22 anonim ***** válasza:
53%

13 év Fidesz után nem tudom, van-e értelme ezt hosszan elemezni, hogy mennyire azok :D

Történelmi előzmények, borzalmas oktatási rendszer, rossz nevelés, és talán a genetika is közrejátszik.

Az biztos, hogy az átlag magyarnál nagyobb szájhőssel még nem találkoztam: lepukkanttak, beképzeltek, de borzasztóan tájékozatlan, gyerekes emberek, akik folyton meg vannak sértődve, és ha bármilyen probléma felmerül, kifogásokat keresnek, mellé beszélnek.

Ha kimegyek az utcára, csupa löttyedt/dagadt igénytelen öltözködésű embert látok, megszólalni nem tudnak legalább angolul, mégis a többségnek akkora szája van, hogy hihetetlen.

2023. szept. 22. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!