Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan "éljem túl" egy hétig...

Hogyan "éljem túl" egy hétig számítógép nélkül?

Figyelt kérdés

Idézőjeles túlélés, mert nyilván túlélem, csak mentálisan a padlón leszek gép nélkül. Kemény számítógépfüggő vagyok, szerintem 15 éve nem volt olyan időszak, hogy 1-2 napnál tovább ne használtam volna a gépem. Napi 10+ órákat nyomom a játékokat.

Szerdán költözöm külföldre koliba egyetem miatt. Viszem a gépet is. Vasárnap kora délután csomagoljuk be a számítógépet, hétfőn jön a költöztető cég érte. Szerdán utazom és költözöm be a koliba. Pénteken indul a költöztetőcég Pestről és hétfőn érkezik majd meg a gép.

Számomra ez a 8 nap érvágás gép nélkül. Vasárnap nagynehezen valahogy próbálom majd átaludni a dékutánt, hétfőn terveztem hogy elmegyek a helyi élményfürdőbe, de max 1 órát mert több az már nekem sok. Aztán kedden még tervezek bevásárolni menni, mert kell egy új pulcsi de hát az sem tart egész napig. Szerdán beköltözöm, megismerkedem az ottani emberekkel (bár a rossz szociális képességeim miatt ez jó nehéz lesz). Csütörtök körülnézek az új városomban, de kétlem, hogy egész nap városnéznék. Aztán péntek-szombat-vasárnap fogalmam nincs. Remélem találok valami bulit estére a hétvégén de kb ennyi.

Jól beterveztem ezt magamnak mi? :D Szóval ötletek?

aug. 8. 18:45
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
#38 Ja és a kolesz nekem sem ingyenes. Kemény 220.000 ft/hónap. Na most ha kajával és másokkal is számolunk, havi 400.000 ft fixen lesz a havi költésem. A számlámon van kemény 800.000ft, és mivel nem akarok dolgozni, nem is lesz több. Októberre szerintem kiraknak, mint macskát sz*rni.
aug. 10. 12:27
 42/48 anonim ***** válasza:
47%

Mese habbal.

De felőlem akár igazat is beszélhetsz, akkor is egy tróger vagy és nem értem, mi a bánatnak mész oda, ha semmit nem akarsz kezdeni magaddal?

Maradj otthon a fenekeden, megmarad a pénzed és az imádott számítógépedet se kell nélkülöznöd egy hétre.

Ennyi.

aug. 10. 12:49
 43/48 A kérdező kommentje:
Azért megyek mert meguntam az itthoni életet és elegem van már mindenből. Most vagy összeszedem magam kint (kétlem) vagy pedig végre belehalok az életvitelembe,
aug. 10. 12:53
 44/48 anonim ***** válasza:
69%

Figyi, Martin, és ehhez tényleg szükség van arra, hogy hetente-kéthetente itt vergődj a gyakorin? Nem először találkozom a kérdéseiddel, semmit nem megy előre az életed, fordulj szakemberhez, vagy ha már megtetted, keress másikat, mert nem használ.

Na, részemről ennyi, már így is többet foglalkoztam ezzel a kérdéssel, mint amennyi figyelmet érdemel a nyafogásod.

aug. 10. 13:00
 45/48 A kérdező kommentje:
Már megtettem, 2 éve járok a mostani pszichológusomhoz. Nem használ semmit.
aug. 10. 13:02
 46/48 anonim ***** válasza:
53%
Talán vegyél elő egy könyvet és olvass, nem ártana...
aug. 10. 16:06
 47/48 anonim ***** válasza:
na milyen volt ma gép nélkül? :D
aug. 11. 20:24
 48/48 anonim ***** válasza:
20%
nem nagy gond, inkabb a gond az hogy nelkule nincs eleted ugymond. mert a tobbiek mind gepeznek, telefonoznak. ha ok sem csinalnak akkor nem lenne gond, egyutt lennetek, basznatok, soroznetek kirandulnatok meg ilyenek. tarsasgi tevekenyseg. most ez van hogy mindenki telo meg gep, ha te ki esel ezekbol akkor ember kapcsolatok szintjen mehetsz a hid ala. ez wan. de ha van penzed akkor minden megoldhato. esetleg ilyen berelheto laptopok is vannak ha jol tudom meg sulikban ha egyetemen vagy, de lehet lopni is mastol csak formatalni kell az SSD-t, esetleg kiegesziteni ezzel azzal aztan atpakolod amid volt es kesz. amikor meg visszakapod a tiedet hat mit mondjak orulj neki van2 laptopod.
aug. 11. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!