Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan "éljem túl" egy hétig...

Hogyan "éljem túl" egy hétig számítógép nélkül?

Figyelt kérdés

Idézőjeles túlélés, mert nyilván túlélem, csak mentálisan a padlón leszek gép nélkül. Kemény számítógépfüggő vagyok, szerintem 15 éve nem volt olyan időszak, hogy 1-2 napnál tovább ne használtam volna a gépem. Napi 10+ órákat nyomom a játékokat.

Szerdán költözöm külföldre koliba egyetem miatt. Viszem a gépet is. Vasárnap kora délután csomagoljuk be a számítógépet, hétfőn jön a költöztető cég érte. Szerdán utazom és költözöm be a koliba. Pénteken indul a költöztetőcég Pestről és hétfőn érkezik majd meg a gép.

Számomra ez a 8 nap érvágás gép nélkül. Vasárnap nagynehezen valahogy próbálom majd átaludni a dékutánt, hétfőn terveztem hogy elmegyek a helyi élményfürdőbe, de max 1 órát mert több az már nekem sok. Aztán kedden még tervezek bevásárolni menni, mert kell egy új pulcsi de hát az sem tart egész napig. Szerdán beköltözöm, megismerkedem az ottani emberekkel (bár a rossz szociális képességeim miatt ez jó nehéz lesz). Csütörtök körülnézek az új városomban, de kétlem, hogy egész nap városnéznék. Aztán péntek-szombat-vasárnap fogalmam nincs. Remélem találok valami bulit estére a hétvégén de kb ennyi.

Jól beterveztem ezt magamnak mi? :D Szóval ötletek?

aug. 8. 18:45
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Én ja.
aug. 8. 20:36
 22/48 anonim ***** válasza:
52%

Vége a hentesbolt fölötti életnek? Klassz?

Melyik városba költözöl?

aug. 8. 20:38
 23/48 A kérdező kommentje:
Vége ja. Titok az új város.
aug. 8. 20:52
 24/48 anonim ***** válasza:
58%
Csajozz, szexelj, bulizz, kirándulj, zenét hallgass, filmezz, dolgozz beugroskentpar par napot, olvass, tanulj nyelvet vagy bármit, menj el VR szobába, szabaduló szobába, gokartozni, falmaszni, allatmenhelyre onkenteskedni.
aug. 8. 20:53
 25/48 anonim ***** válasza:
63%
Itt lesz az alkalom, hogy felfedezz új dolgokat, pl.: beszélgetés, olvasás, sportolás, normális alvás, kirándulás.
aug. 8. 20:54
 26/48 anonim ***** válasza:
54%

2 hónapra elegendő félretett pénzem.

Azt csak indulas elott hiszik sokan hogy eleg. Ha zabalsz akkor 2 het.

De tudjuk hogy igazabol nem mesz sehova.

aug. 8. 21:34
 27/48 A kérdező kommentje:
Sajnos megyek, ettől félek, hogy nem lesz elég még 2 hónapig se a pénzem és előbb nem tudom majd a lakbért fizetni.
aug. 8. 21:37
 28/48 anonim ***** válasza:
52%
Az ország is titkos?
aug. 8. 21:49
 29/48 A kérdező kommentje:
Igen. A térség az Skandinávia, de nem mondom el, hogy az 5 országból melyikbe megyek.
aug. 8. 21:52
 30/48 anonim ***** válasza:
63%
Nem mész te sehova. Egyetemet nem kezd így az ember, pláne nem külföldön. Ne haragudj, de ez csak egy mese. Ha nincs pénzed, játék - és gépfüggő vagy, akkor neked semmi keresnivalód külföldi egyetemen, mert garantált a kudarc. Szóval ennek így semmi értelme.
aug. 8. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!