Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan "éljem túl" egy hétig...

Hogyan "éljem túl" egy hétig számítógép nélkül?

Figyelt kérdés

Idézőjeles túlélés, mert nyilván túlélem, csak mentálisan a padlón leszek gép nélkül. Kemény számítógépfüggő vagyok, szerintem 15 éve nem volt olyan időszak, hogy 1-2 napnál tovább ne használtam volna a gépem. Napi 10+ órákat nyomom a játékokat.

Szerdán költözöm külföldre koliba egyetem miatt. Viszem a gépet is. Vasárnap kora délután csomagoljuk be a számítógépet, hétfőn jön a költöztető cég érte. Szerdán utazom és költözöm be a koliba. Pénteken indul a költöztetőcég Pestről és hétfőn érkezik majd meg a gép.

Számomra ez a 8 nap érvágás gép nélkül. Vasárnap nagynehezen valahogy próbálom majd átaludni a dékutánt, hétfőn terveztem hogy elmegyek a helyi élményfürdőbe, de max 1 órát mert több az már nekem sok. Aztán kedden még tervezek bevásárolni menni, mert kell egy új pulcsi de hát az sem tart egész napig. Szerdán beköltözöm, megismerkedem az ottani emberekkel (bár a rossz szociális képességeim miatt ez jó nehéz lesz). Csütörtök körülnézek az új városomban, de kétlem, hogy egész nap városnéznék. Aztán péntek-szombat-vasárnap fogalmam nincs. Remélem találok valami bulit estére a hétvégén de kb ennyi.

Jól beterveztem ezt magamnak mi? :D Szóval ötletek?

aug. 8. 18:45
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
27%
Megválaszoltam, csak mivel nem érted, ezért nem is látod át a válaszom lényegi részét.
aug. 8. 19:30
 12/48 anonim ***** válasza:
71%

Nyomkodd a telefonodat. Mit mondjunk, mit szeretnél hallani? Előre eldöntötted, hogy nem fogod bírni gép nélkül, akkor mit vársz?

De tessék: olvass, rajzolgass, látogasd meg a barátaidat/családtagjaidat, hiszen hosszabb időre mész külföldre. Ha kint vagy, akkor még ismerkedj az új hellyel.

Azért azt áruld el kérlek, hogy tervezés az egyetemet elvégezni, ha neked naponta 10+ órát játszanod kell?

aug. 8. 19:47
 13/48 anonim ***** válasza:
47%

Tervezés=tervezed

Bocs, telefonon pötyögök én is.

aug. 8. 19:48
 14/48 anonim ***** válasza:
57%

12!

Gondolod, van neki egyáltalán csak 1 valós barátja is???

Ilyen életelvek mellett milyen barátai lennének...

aug. 8. 19:49
 15/48 anonim ***** válasza:
71%
Állj bele egy telefonos játékba, ha megtalálod az ízlésed, pikk pakk el lehet azzal is napi 8-10órát bacni.
aug. 8. 19:53
 16/48 anonim ***** válasza:
41%

Nagyon zárt xar életed lehet és biztos túlsúlyos is, vagy még folyamatban vagy az elhízásban.

Vegyél mobilnetet, vagy a koli körül keres wifit.

aug. 8. 19:56
 17/48 anonim ***** válasza:
71%

Én telefon függő vagyok

Addig használd a telod

YouTube, Insta TikTok Google

Napi 10 órákat el lehet lenni rajtuk

aug. 8. 19:56
 18/48 anonim ***** válasza:
49%

Van önsegítő csoportja a játékfüggőknek. Keress rá. Úgy fogod túlélni, ha elkezdesz dolgozni magadon. Ha meg keresztfügésre van szükséged (pl alkohol, mint fentebb egy okoska ajánlotta), akkor ott vagy, ahol a part szakad.

Hiába pontozták le az ötöst, hasznos a válasza.

De ha nem akarsz változást, akkor mondjuk tökmindegy.

aug. 8. 20:13
 19/48 A kérdező kommentje:

#12 Köszi. Még én sem tudom, hogy hogy fogom elvégezni az egyetemet. Főleg úgy, hogy nincs kilátásban kinti munka és van 2 hónapra elegendő félretett pénzem. 2 hónapig tudom majd az albit fizetni aztán ja.. Hajléktalanság gondolom, mert szülők nem támogatnak.

#14 Tűpontos, egy barátom sincs.

#15 megnézem akkor a play storet.

#16 Az vagyok hát, jelenleg 130 kg és még hízok mert zabálo kegész nap.

aug. 8. 20:31
 20/48 anonim ***** válasza:
77%
Martin te vagy az?
aug. 8. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!