Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan "éljem túl" egy hétig...

Hogyan "éljem túl" egy hétig számítógép nélkül?

Figyelt kérdés

Idézőjeles túlélés, mert nyilván túlélem, csak mentálisan a padlón leszek gép nélkül. Kemény számítógépfüggő vagyok, szerintem 15 éve nem volt olyan időszak, hogy 1-2 napnál tovább ne használtam volna a gépem. Napi 10+ órákat nyomom a játékokat.

Szerdán költözöm külföldre koliba egyetem miatt. Viszem a gépet is. Vasárnap kora délután csomagoljuk be a számítógépet, hétfőn jön a költöztető cég érte. Szerdán utazom és költözöm be a koliba. Pénteken indul a költöztetőcég Pestről és hétfőn érkezik majd meg a gép.

Számomra ez a 8 nap érvágás gép nélkül. Vasárnap nagynehezen valahogy próbálom majd átaludni a dékutánt, hétfőn terveztem hogy elmegyek a helyi élményfürdőbe, de max 1 órát mert több az már nekem sok. Aztán kedden még tervezek bevásárolni menni, mert kell egy új pulcsi de hát az sem tart egész napig. Szerdán beköltözöm, megismerkedem az ottani emberekkel (bár a rossz szociális képességeim miatt ez jó nehéz lesz). Csütörtök körülnézek az új városomban, de kétlem, hogy egész nap városnéznék. Aztán péntek-szombat-vasárnap fogalmam nincs. Remélem találok valami bulit estére a hétvégén de kb ennyi.

Jól beterveztem ezt magamnak mi? :D Szóval ötletek?

aug. 8. 18:45
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Képzeld el 30-as, megyek. A garantált kudarcra, de kimegyek. Megvan a repjegy, már augusztus elseje óta enyém a koliszoba, 14-én várnak. Ne haragudj, de ez a valóság.
aug. 8. 22:00
 32/48 anonim ***** válasza:
36%

Én tavaly letoltam a 25 órás egy napi játékot is, mégis kibírnám 1 hétig gép nélkül. Igaz van asztali gépem, 2 laptopom, steam deckem, 2 telóm, 3 VR szemüvegem, de ha mondjuk minden nélkül maradok, esetleg elutazok valahova és mondjuk otthon felejtem a laptopom töltőjét, akkor is ott a telefon SOS dolgokra. Időjárás megnézés, valakinek írás stb. Pedig telót ritkán használom ilyen célra, inkább csak zene hallgatás + játék utazás közben. Chatelni csak, ha nagyon nagyon SOS.

Én elővenném a füzetemet (általában az is mindig nálam van) és terveznék. Bár nekem a játékfejlesztés a hobbim, szóval nem nehéz lefoglalnom magamat. Nem csak játszok. Bár ha csak játékot nézzük, pl építkezős játékokban gondolkodhatok mit is hogyan építenék meg, vagy valami stratégián más játékban stb. Meg persze, ha valahol vagyok, akkor ott vannak más lehetőségek is. A legunalmasabb a városnézés (még VR-ban sem olyan nagy cucc, pedig ott tényleg nagyon érdekes helyekre mehetek pillanatok alatt), de akár az is megteszi. Vagy választhatok más programot, mondjuk tanulni valamit könyvből, kiülni valahova gondolkodni, nézelődni. Beszélgetni emberekkel stb.

aug. 8. 22:17
 33/48 anonim ***** válasza:
59%

Akkor még szedd már össze magad, te szerencsecsomag. Ha összejött egy ilyen lehetőség, amiről sokan csak álmodnak, akkor élj a lehetőséggel, ne mástól vedd el a helyet, aki megbecsülné magát és az esélyt is a jobb életre.

De ismerve itteni szereplésedet, neked tök fölösleges menned, hacsak nem rázod magad gatyába.

aug. 8. 22:20
 34/48 anonim ***** válasza:
71%
Gondolj arra, hogy mekkorát vágnál és mekkora kalapáccsal azok kezére, akik következetesen mindent lepontoznak itt!
aug. 8. 22:28
 35/48 A kérdező kommentje:
De #33 én nem akarok dolgozni, akkor minek erőltessem meg magam az egyetemen?
aug. 9. 01:16
 36/48 anonim ***** válasza:
87%

Akkor meg egyáltalán mi a francnak mész oda?

Csöves lehetsz Magyarországon is.

aug. 9. 06:52
 37/48 anonim ***** válasza:
60%
Mekkora trógernek kell lenni ahhoz, hogy elvedd a helyet valakitől, aki hasznosan töltené az idejét egy egyetemen? Mi a bánatnak mész oda egyáltalán? - kérdezném, ha hinnék a kérdezőnek
aug. 9. 07:28
 38/48 anonim ***** válasza:
77%

Ez így tényleg a legalja, főleg, ha igaz a sztori. Egy kedves ismerős fia elit tanuló. Minden vágya volt és ennek megfelelően mindent alá is rendelt, hogy Dániában tanulhasson, és baromi nehezen sikerült csak bejutnia. Csak bejutnia, nemhogy kolesz, meg hasonlók.

Erre itt van emberünk a dunaújvárosi büfé ex-hallgatójaként, munkaundorral, szar, lusta hozzáállással, egy mentálhigiéniás zsákutca, aki a gép előtt döglésen kívül máshoz nem ért, és felvételt nyer egy skandináv egyetemre szállással, de most is csak az aggasztja, hogy nem tudja nyomni az 1bites játékait napi 10 órában.

Tragédia b.meg.

aug. 9. 09:26
 39/48 anonim ***** válasza:
45%
Ott van laura gépe azt használhatod szerdáig
aug. 9. 10:40
 40/48 A kérdező kommentje:

#37 15-en leszünk a mesterképzésen összesen, pedig volt több hely is. Senki nem jelentkezik már mesterképzésekre. Nagyon egyszerű bejutni mert nincs konkurencia.

#38 Ez van, ez vagyok én és nem tudok változtatni ezen.

aug. 10. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!