Hogyan "éljem túl" egy hétig számítógép nélkül?
Idézőjeles túlélés, mert nyilván túlélem, csak mentálisan a padlón leszek gép nélkül. Kemény számítógépfüggő vagyok, szerintem 15 éve nem volt olyan időszak, hogy 1-2 napnál tovább ne használtam volna a gépem. Napi 10+ órákat nyomom a játékokat.
Szerdán költözöm külföldre koliba egyetem miatt. Viszem a gépet is. Vasárnap kora délután csomagoljuk be a számítógépet, hétfőn jön a költöztető cég érte. Szerdán utazom és költözöm be a koliba. Pénteken indul a költöztetőcég Pestről és hétfőn érkezik majd meg a gép.
Számomra ez a 8 nap érvágás gép nélkül. Vasárnap nagynehezen valahogy próbálom majd átaludni a dékutánt, hétfőn terveztem hogy elmegyek a helyi élményfürdőbe, de max 1 órát mert több az már nekem sok. Aztán kedden még tervezek bevásárolni menni, mert kell egy új pulcsi de hát az sem tart egész napig. Szerdán beköltözöm, megismerkedem az ottani emberekkel (bár a rossz szociális képességeim miatt ez jó nehéz lesz). Csütörtök körülnézek az új városomban, de kétlem, hogy egész nap városnéznék. Aztán péntek-szombat-vasárnap fogalmam nincs. Remélem találok valami bulit estére a hétvégén de kb ennyi.
Jól beterveztem ezt magamnak mi? :D Szóval ötletek?
Pont úgy ahogy én fogom telefon nélkül:((
(Még nem tudom)
Mert nem is akarsz változni... amikor meg akarsz addigra már zárt osztályra való leszel...
Előbb talán gondolkodj!
Elég szomorú... Majd meglátod, de addigra késő lesz.
Nem kezdem el bizonygatni, mert úgysem érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!