Mit fogtok ma csinálni?
ma 08:36
Még nem tudom. Diétán vagyok, de hétvégén bűnözöm, valószínűleg kenyér és sajt lesz (meg csoki, chips, kóla).
Őszi ruhák vásárlása -shopping. Tartozasok rezsi lakber kifizetés online.
Aztán kitalálni hogy a megmaradt nulla ft-bol hogy birom ki az augusztust a szeptemberi fizuig.
Valszeg gyalog járok ki-be munkahelyre megint hajnali kelések, késő esti hazaérések egesz nap éhen meg a szokásos.
*Kb olyan szinten élek munka mellett talán mint egy munkanelkuli?
Lakbérért dolgozom..
Szerintem mára csak főzés lesz. Még gondolkodok, hogy borsós májgombócleves vagy rakott zöldbab. Előbbi egyszerűbb lenne. :D
Hétvégékre általában van programom és pörgök, de most már kéne kicsit pihenni. Előző hétvégén volt 2 koncert, hétfői szabi alatt esztergomi városnézésén és tavi strandoláson is voltam egyszerre. Tegnapra meló és újra koncert volt, holnapra újra szabim lesz, két szorosabb barátom pont elfoglalt, talán egy másik barátomat látogatom meg lazán.
35/F
27+
Meg már párommal is jó lenne foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!