Az 50 Ft-os betétdíjas különböző palackokkal ti mit fogtok csinálni?
Pl.vesztek e ásványvizet,üdítőket,vagy jó a csapvíz?
Ha igen visszaváltjátok e?
Sörösdobozokat (már aki fogyaszt sört),kimossátok e,visszaváltjátok e,vagy kidobjátok?
Szerintetek nagy sorok lesznek a visszaváltóknál?
Jól fog működni ez az egész?Vagy egy csomó időt kell sorba állni?
Ki hogy látja?
Szerintem ez egy baromság. Nekem jó lesz majd akkor a csapvíz, vagy veszek szódagépet.
Sört néha iszok, továbbra is kifogom dobni a dobozt.
Munkából hazafelé szoktam boltba menni, nem fogok minden szar dobozt magammal vinni melóba is.
Vizet eddig sem vettem, tök felesleges, jön a csapból normális víz, eddig is azt ittam.
Üdítőt szoktam időnként, azokat vagy visszaviszem vagy megy a szelektívbe, ahogy eddig.
Nem lesz sor szerintem. Egyébként régen is volt üvegvisszaváltás, csak akkor tényleg minden üveg volt, nem műanyag.
Az égvilágon semmit sem változtat a szokásaimon. Eddig is vettem néha ásványvizet, üdítöt és sört, meg ezután is fogok. Eddig is kimostam és szelektíven gyűjtöttem mindet és ezután is úgy fogom, csak most nem a szelektív kukába dobom, hanem egy szatyorba gyűjtöm és a boltban dobálom be.
PONTOSAN az a cél, hogy akinek ez gondot okoz az fizesse ki szépen az 50 forintot vagy inkább meg se vegye.
#8:
Látom nem jött át a trollkodás :D
Nyugi nem égetem el, amúgy mi külön kukába gyűjtjük a palackokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!