Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az 50 Ft-os betétdíjas különbö...

Az 50 Ft-os betétdíjas különböző palackokkal ti mit fogtok csinálni?

Figyelt kérdés

Pl.vesztek e ásványvizet,üdítőket,vagy jó a csapvíz?

Ha igen visszaváltjátok e?

Sörösdobozokat (már aki fogyaszt sört),kimossátok e,visszaváltjátok e,vagy kidobjátok?

Szerintetek nagy sorok lesznek a visszaváltóknál?

Jól fog működni ez az egész?Vagy egy csomó időt kell sorba állni?

Ki hogy látja?

jún. 12. 07:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Vissza fogom váltani, múlt hét óta találok boltban visszaváltható palackokat. Itt vannak egy szatyorban, majd ha megyek egy nagyobb boltba visszaváltom. Itt amúgy nincs visszaváltó pont, meet csak kisbolt van, az 50 Ft-ot azért felszámolják, de visszaváltani csak 25 km-el arrébb lehet. Szerencsére nem itt lakom, csak bérlünk egy nyaralót, annak szopás aki itt lakik.
jún. 12. 09:23
 12/25 anonim ***** válasza:
10: Hát, sajnos eddigi tapasztalataim szerint van, aki tényleg képes ilyenre :D
jún. 12. 09:25
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Rosszul fog működni, pl itt lesz olyan bolt ahol nem lesz automata, ott át sem veszik. Így járhatunk a nagy áruházba visszavinni, de akkor már nyilván ott is veszek valamit, így a kisboltok forgalma jelentősen visszaesik.

Egyébként én eddig is külön kukában gyűjtöttem. Viszont kényelmetlenebb lesz visszahordani. Főleg hogy össze se nyomható.

jún. 12. 09:55
 14/25 anonim ***** válasza:
87%
Én már beáldoztam egy kis ládát itthon amibe ezeket gyűjteni fogom, és nem fogom felhalmozni ha a ládába összegyűlt 5-6 palack akkor viszem is beváltani, valamelyik boltba. Nem fogom gyűjteni, halmozni itthon mert annál kényelmetlenebb lesz majd a visszaváltás. Meg azért ezt a díjat beleépítik az árba tehát emiatt lesz minden drágább, és azért ha 10 ilyen palackot kidobok úgy ahogy eddig akkor 500 Ft megy szintén a kukába. Ki van ez találva ám, szóval én erre oda fogok figyelni meg akárhányszor megyek majd boltba viszek magammal valamennyit ami belefér a szatyorba amit amúgy is mindig viszek és ennyi. Hozzá kell szokni ehhez. Bár még nem vásároltam ilyen terméket amin ott a jelzés, igaz már egyre több van és azt hiszem következő hónaptól már csak ilyen lehet.
jún. 12. 10:01
 15/25 anonim ***** válasza:
64%

Akinek van autója, családi háza, ott könnyebben lehet gyüjtögetni az üvegeket, palackokat. Kocsival egyszerre visszavinni.

Akinek nincs (pl nekem), bizti nem fogom egyesével visszavinni, vagy gyüjtögetni itthon. összenyomni ugye nem lehet, és biztos nem viszem 10 zsákban az automatákhoz, utcákon át 😃

jún. 12. 10:03
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Ugyanolyan fasság, mint a lógós kupakok. Nem is tudom miért nincs még zacskós kóla. Az még hiányzik.
jún. 12. 10:04
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem csak annál fog működni aki autóval jön megy. Aki gyalog vagy biciklivel jár annak nem tudom hogy fog működni az, hogy összenyomhatatlan üvegeket zsákokban húzgálunk a munkahelyre, a munkahelyről a boltba. Mert ha összevárjuk a heti két heti adagot az meg megint akkora brutális mennyiség, hogy pláne nem fogunk tudni közlekedni vele. Sajnos nálunk ihatatlan a víz, sárga vasas, ezért szinte az összes vízfogyasztásunk ásványvíz, sokszor még a főzéshez is inkább azt használok. Patthelyzetbe leszünk. :(
jún. 12. 10:11
 18/25 anonim ***** válasza:
A kisebb boltokban nincs automata, de ott is vissza kell váltaniuk, nem?
jún. 12. 11:06
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

Többen írták, hogy autóval oké, de gyalog nehézkes.

Nem értem ezt a logikát. A tele palackokat gyalog hazacuccolni nem nehézkes? Ha az sikerült, akkor az üreset miért gond visszavinni a boltba?

(csapvíz a menő!!)

jún. 12. 11:25
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
19: Én sem értem. Nincs olyan szabály, hogy csak 100-at lehet visszavinni, kevesebbet nem :) 5-10 palacknak se súlya, se helyet nem foglal igazán.
jún. 12. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!