Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az 50 Ft-os betétdíjas különbö...

Az 50 Ft-os betétdíjas különböző palackokkal ti mit fogtok csinálni?

Figyelt kérdés

Pl.vesztek e ásványvizet,üdítőket,vagy jó a csapvíz?

Ha igen visszaváltjátok e?

Sörösdobozokat (már aki fogyaszt sört),kimossátok e,visszaváltjátok e,vagy kidobjátok?

Szerintetek nagy sorok lesznek a visszaváltóknál?

Jól fog működni ez az egész?Vagy egy csomó időt kell sorba állni?

Ki hogy látja?

jún. 12. 07:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
52%
19. Attól függ milyen palack, van olyan is, amiből kiöntöm az utolsó kortyot, már attól összenyomódik, ha üres, úgy meg vagy elveszi az automata vagy nem.
jún. 12. 12:30
 22/25 anonim ***** válasza:
39%
Azért majd megnézem a bkv-t mikor a csúcsba +üvegeikkel utaznak az emberek, több helyet fognak foglalni mint az utasok és kitalálják hogy nekik is menetjegyet kell váltanunk. :D
jún. 12. 12:37
 23/25 Metionin ***** válasza:
82%
Nem nagyon iszunk olyan dolgokat, amik beleesnek ebbe a fajta visszaváltásba. Ha összejön pár aludoboz néha, azt valszeg bedobáljuk az automatába a Lidlben, mert úgyis oda járunk, a palackjaink többsége meg sima szelektívbe megy, ahogy eddig, a szörpös üvegek meg hagyományos módon visszaváltódnak a italboltban.
jún. 12. 12:50
 24/25 anonim ***** válasza:
24%

Én továbbra is ugyanúgy ki fogom dobni.

Nem fogom magammal hurcibálni a munkába az üres palackokat.

jún. 12. 13:52
 25/25 Szolovjov ***** válasza:
Nekem eddig is jó volt a csapvíz. A bibi a sörnél van, de visszatérek az üvegesre. Van is itthon csere rekeszem. Csak már rég váltottam vissza. Hétszentség hogy nem hordom vissza a pet palackot. Ha mégis hazakerül néhány, akkor megy a sárga kukába mint eddig.
jún. 12. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!