Ha kiderülne hogy 5 év múlva meg fogtok halni, mit csinálnátok másképpen?
Nyilván csupán ez a tény semmit nem változtatna meg az életetekben. A változást azt ti okoznátok. Na de milyen változtatásokat tennétek? Napi életvitel szerint pl.
Nyilván a hosszútávon kifizetődő dolgokról mint az iskola, azokról mindenki lemondana, és nyilván kevesebbet halogatnátok a bakancslistátokon lévő dolgokat, és pont hogy azok megvalósítására fordítanátok az időt.
A napi életvitelemen nem változtatnék, szerintem nagyjából már úgy élek, ahogy szeretnék a lehetőségeimhez mérten.
Nem stresszelnék a jövőmön, az egészségemen, az alakomon, kevesebbet dolgoznék.
Bakancslistám nincs. A gyereken elgondolkznék, mer tjó lenne, de nem látnám felnőni és nem szép dolog árván hagyni.
Valószínűleg utaznék, méghozzá sokat. Elkezdeném élvezni az életet és nem "stresszelni" azon, hogy mi lesz 1-2-3-4-10 év múlva.
Jó munkahelyem van, fiatal vagyok, építem a karrierem. Lassan a szerintem legnehezebb döntést hozzuk meg a párommal, babát szeretnénk. Néhány évre kiesek a pixisből, ami tudom, hogy a karrierem rovására fog menni és sokat agyalok azon, mi lesz utána... Na ez a teher le kerülne a vállamról gyorsan, ha ilyesmi történne. Viszont valószínű gyerekvállaláson sem gondolkodnék tovább, ha csak a párom nem szeretné ígyis kifejezetten.
- utaznék
- minden pillanatot kihasználnék a párommal
- repülnék helikopterrel
stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!