Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálnátok másképpen, ha...

Mit csinálnátok másképpen, ha újrakezdhetnétek?

Figyelt kérdés

Mi az, amit megbántatok, amit nem- vagy másképp csinálnátok, amit elmulasztottatok?

Gondoljátok, hogy helyre lehet hozni a múlt hibáit, az elveszett alkalmakat, az elkótyavetyélt éveket?

2015. márc. 17. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Semmit nem csinálnék másképpen. Ha másképpen csináltam volna, nem itt tartanék. És azért nem csináltam másképpen, mert akkor úgy láttam jól és annak meg volt az oka.

Persze ez most nagyon úgy hangzott, mintha mindent elértem volna, vagy extra elégedett lennék, hibátlan stb...

Könnyű utólag a múltról beszélni...

De a valóság a jelen.

Vannak persze dolgok, amiket megszeretnék kapni, de nem kaptam meg. De igazából azt most is megkaphatnám még, ha valóban ezt akarnám.

2015. márc. 17. 17:02
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Gonoszabb és aljasabb lennék, az biztos.
2015. márc. 17. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:
23%

Hát azt a kerek fenekű, Ildi nevű csajt a gimnáziumban biztos nem hagynám már ki mai fejemmel.

És persze, simán helyre lehet hozni mindent, csak egy időgép kell hozzá.

2015. márc. 17. 17:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Csak így érzed, nem? :D

Tényleg oda mennél?

Akkor miért nem mentél?

2015. márc. 17. 17:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez nem ide tartozó téma. Ezer oka lehet annak, hogy az ember nem tesz meg valamit, amit szeretne és megtehetne.
2015. márc. 17. 18:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Jó, de ha én lettem volna te, én is odamentem volna.

Sajnos ettől nem leszünk előrébb :P

2015. márc. 17. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy birtokában lennénk-e a már megszerzett tapasztalatoknak? Ha igen, akkor biztosan nem hagynám, hogy kihasználjanak, ha meg nem, akkor úgyis megtennék.
2015. márc. 17. 18:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, de én azért ezeknél konkrétabb dolgokra gondoltam, és komolyabbakra is pl. annál, hogy az egyik válaszoló elkapta volna az egyik gimis lányt.

Tanulásról, munkaválasztásról, esetleg olyan kapcsolatokról szerettem volna olvasni, amelyeket sajnáltok, megbántatok, vagy megpróbáljátok pótolni vagy jóvátenni...

Vannak/voltak ilyesmik az életetekben?

2015. márc. 17. 19:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Bevállalósabb lennék, nem aggodalmaskodnék annyit.

Részleteket majd a pszichológusomnak mesélek. :))

2015. márc. 18. 01:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Komolyabban vettem volna a sulit. Nem voltam rossz tanuló, de nem használtam ki a képességeimet. Korábban kezdtem volna a nyelvtanulást is, középiskola alatt igyekeztem volna -ha kell maszek tanárral- nyelvvizsgát, és természetesen hasznosítható nyelvtudást szerezni. Egyetemre jelentkeztem volna. Ha anno nem cs*szem el a dolgaimat, jövőre már diplomám lehetne.

Nem feküdtem volna le azzal a sráccal, akivel megtettem, hanem vártam volna még, így azzal veszíthettem volna el, akibe igazán szerelmes voltam és vagyok a mai napig is.

2015. márc. 18. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!