Hogyan viselkedtek másképpen, mikor zavarba jöttök?
Dadogtok, kipirultok, az ujjaitokat törgelitek? Konkrét eseteket is írhattok :)
Ja és légyszíves nem + kor
Köszönöm előre is az ÉRTELMES válaszokat
Szia!
Ha nagyon zavarba jövök akkor kipirulok és köpni nyelni nem tudok de ha csak lightosan akkor mindig a szemöldököm "tépkedem" :D.
én is pirulok asszem, meg izzad a tenyerem. Oo
meg más hangon beszélek és jóval kevésbé összefüggően
Utolsó: szerintem kifejezetten jó fej lehetsz!:))
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nálam helyzet és hangulatfüggö a dolog. Ha épp rossz passzban vagyok, és olyan személy jelenlétében vagyok, akit nagyon magam fölé helyezek, akkor nagyon béna leszek, általában veszettül tépkedem a szakállamat, és teljesen elveszítem a kontrollom afölött, hogy miket is mondok (többnyire persze hülyeségeket).
Ha jobb passzban vagyok, akkor általában elütöm valami öniróniával, közlöm a többiekkel, hogy most picit besültem, de folytassák csak nyugodtan nélkülem, összeszedem magam, és újra beépülök a témába. Ezután rendszerint jól kiröhögöm magam, majd folytatom, ahol abbahagytam.
Ha pl. nem elsütök egy általam valamiért jónak tartott poént, és senki sem nevet rajta, akkor közlöm velük, hogy na jó, soha többé nem mondok nektek viccet. Ez általában megtöri a jeget.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!