Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy bírja a kisbabátok ezt a...

Hogy bírja a kisbabátok ezt a meleget? Másképpen viselkedik, mint szokott?

Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Igaz, az én kisfiam már nem baba (2,5 éves). De sose viselte jól a meleget. Nehezen alszik el, nagyon izzad, nem igazán eszik. De inni iszik rendesen. Míg pici volt akkor meg nagyon sokat szopizot.
2011. aug. 26. 17:38
 2/4 xStefix ***** válasza:

Az én 3,5 évesem már 2 éjjel velünk aludt megint... Szerintem az zavarja, hogy nincs lehúzva a redőny.

A pindúrok meg aztán pláne, egész nap a meleg pelusban, alig mozogva. Nem irigylem szegénykéket. :(

2011. aug. 26. 22:15
 3/4 Disi ***** válasza:
Eddig jól bírta, tegnap unta meg. 8 hetes a babám. Nem szoktam mindig felkapkodni, de tegnap csak kézben volt jó. Egész nap 3x20 percet aludt, pedig többször elaludt, de pár perc múlva felébredt. Ma este mikor lementünk sétálni, nem maradt meg a babakocsiban. Az első tíz percben minden rendben volt, aztán elkezdett sírni és csak a kezemben volt jó. Pedig most hűvösebb van.A tejtesója ugyanezt csinálta. Viszont ma délután már tudott aludni 3 órát.
2011. aug. 26. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a lakásban van klíma. Óvatosan kapcsolom be, hogy ne rá menjen. 23 fokra van állítva, de így is 27 fok van a lakásban. De legalább nem 34 fok! Panelban lakunk, őrület lenne klíma nélkül. Viszont amikor kikapcsolom, akkor elkezd izzadni, és egyből nyűgös lesz. Szóval a meleget nem nagyon bírja!
2011. aug. 27. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!