Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy érzitek magatokat 29...

Hogy érzitek magatokat 29 hetes kismamik? PANASZOK? Kisbabátok hogy viselkedik? Haskeményedés?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Haskeményedés, ha nem lassítok, álmatlanság hajnalfelé, éjjelente iszonyú gyomorégés. De nem baj,, már nagyon várom a babót.
2009. okt. 30. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát egyre nehezebb... Iszonyú csípőfájdalom, hajnalban én sem alszom, egyfolytába pisilni járok, de a baba jól van, sokat mocorog. A nehezítés az hogy egész nap a 18hónapos lányom után rohangálok, nincs egy perc megállás sem. De nagyon várjuk a hugicát.
2009. okt. 30. 11:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Én még csak 27 hetes vagyok, remélem nem baj, hogy írok!

Picurkám eszméletlenül aktív, a család nagy örömére látványosan is olykor :))) Szeretek beszélgetni Neki, szoktunk zenét hallgatni is :)

Panasz: gyomorégés :(

Fáradékonyság és irreális aktivitás felváltva.

Hangulatingadozás még mindig van, mint az elején.

Haskeményedés szinte mindennap, így nem felejtem el bevenni a magnéziumot :)

Kedves utolsó: Nekem InnoReuma krémet ajánlott a reumatológus a csípőtáji fájdalmamra, elmúlt tőle! Ha gondolod, kérdezd meg a dokidat és/vagy védőnődet, és próbáld ki. Én még most is ágyhoz lennék kötve ha nem használtam volna.

2009. okt. 30. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia, Az elmult 3 hetben elkezdett nehezedni is a pocakom igy a sport egy reszerol le kellett mondanom.

Ha gyorsan megyek, az oldalam elkezd szurni es neha a combtovemnel fajdalmat erzek. A cipot nehezebben kotom be es le kell ulnom hozza :)

A hasam kemenyedik neha. A baba egyre erosebben rugdos es jatszani is lehet vele mar mert ha kicsit benyomom a pocimat, valasz erkezik ra belulrol :)

Meg mindig szeretek terhes lenni de mar nagyon varom a nagy talalkozas napjat!

2009. okt. 30. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

...igaz, én tegnap töltöttem a 28-at...

Kb. két hete rendszeresen keményedik a pocim, bébikénk nagyon aktív, szinte alig van olyan, hogy ne mocorogna. Minden este érzem, ahogy csuklik. Éjszakánként - igazán nem tudom miért - a jobb oldalamon nem tudok aludni, mert a bordámnál és a vesém környékén nyom, hátonfekve pedig a gerincemen érzem, így marad a bal oldal, az is csak kismamapárnával kitámasztva. A derekamat fájlalom, bár mindigis derékfájós voltam, még terhesség előtt is. Egyre kisebb adagokat tudok enni, mert rögtön jóllakok. Tegnap pisilés után alig bírtam felkelni a wcről, mert annyira szúrt a jobb oldalamon lent, azt hiszem, valahogy beékelődött a buksija, mert aztán egy kis helyzetváltoztatással elmúlt a dolog.

De összességében, köszönjük jól vagyunk.

Nálad miújság?

2009. okt. 30. 19:47
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is jól vagyok! 2 napja keményedik a pocim, de magnéziumtól elmúlik! egyre többet mocorog, erősen. De már a munkahelyi 8 óra ülés kicsit kín. :( Amúgy nincs panaszom, rendesen tudok még oldalt aludni,nem fáj semmim, csak ha a " megszokott" adagot eszem meg akkor ön vissza a fele! :( Vásárolgattok már?
2009. okt. 31. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Mi eddig a babahordozót és a babakocsit vettük meg. Ruhákat főleg örököli fogunk. De folyamatosan nézelődünk. Csodálom azokat, akik még dolgoznak ilyen idősen, én biztos nem bírnék ki ennyit ülve. Minden elismerésem! Sok sikert!
2009. okt. 31. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a 27 hetes kismama vagyok.

Nekünk már megvan a kiságy, ágynemű, babakocsi, utazóágy, kenguru, textilpelenkák, és rengeteg pici ruha :)

Alig várom, hogy megvegyük a kiskádat, hőmérőket, faliszőnyeget, stb. :))

2009. okt. 31. 18:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszolónak, ne csodálj én is majd meghalok! 2-3-ig elmegy, de utánna, se előre dőlve se sehogy nem jó már ülni, hazamegyek hullaként, páromat hanyagolom (már meg is jegyezte) de ez már csak a hét végéig tart! :)

Mi is megvettük már az ágyat, babakocsit hordozóval, mózeskosár, pólyák örökség, most már elkezdtünk ruhákat vásárolni meg az apróbb kellákeket(hómérő, vízhőmérő, olló) De még mennyi minden visszavan! :(

2009. nov. 3. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!