Hogy érzitek magatokat 29 hetes kismamik? PANASZOK? Kisbabátok hogy viselkedik? Haskeményedés?
Én még csak 27 hetes vagyok, remélem nem baj, hogy írok!
Picurkám eszméletlenül aktív, a család nagy örömére látványosan is olykor :))) Szeretek beszélgetni Neki, szoktunk zenét hallgatni is :)
Panasz: gyomorégés :(
Fáradékonyság és irreális aktivitás felváltva.
Hangulatingadozás még mindig van, mint az elején.
Haskeményedés szinte mindennap, így nem felejtem el bevenni a magnéziumot :)
Kedves utolsó: Nekem InnoReuma krémet ajánlott a reumatológus a csípőtáji fájdalmamra, elmúlt tőle! Ha gondolod, kérdezd meg a dokidat és/vagy védőnődet, és próbáld ki. Én még most is ágyhoz lennék kötve ha nem használtam volna.
Szia, Az elmult 3 hetben elkezdett nehezedni is a pocakom igy a sport egy reszerol le kellett mondanom.
Ha gyorsan megyek, az oldalam elkezd szurni es neha a combtovemnel fajdalmat erzek. A cipot nehezebben kotom be es le kell ulnom hozza :)
A hasam kemenyedik neha. A baba egyre erosebben rugdos es jatszani is lehet vele mar mert ha kicsit benyomom a pocimat, valasz erkezik ra belulrol :)
Meg mindig szeretek terhes lenni de mar nagyon varom a nagy talalkozas napjat!
Szia!
...igaz, én tegnap töltöttem a 28-at...
Kb. két hete rendszeresen keményedik a pocim, bébikénk nagyon aktív, szinte alig van olyan, hogy ne mocorogna. Minden este érzem, ahogy csuklik. Éjszakánként - igazán nem tudom miért - a jobb oldalamon nem tudok aludni, mert a bordámnál és a vesém környékén nyom, hátonfekve pedig a gerincemen érzem, így marad a bal oldal, az is csak kismamapárnával kitámasztva. A derekamat fájlalom, bár mindigis derékfájós voltam, még terhesség előtt is. Egyre kisebb adagokat tudok enni, mert rögtön jóllakok. Tegnap pisilés után alig bírtam felkelni a wcről, mert annyira szúrt a jobb oldalamon lent, azt hiszem, valahogy beékelődött a buksija, mert aztán egy kis helyzetváltoztatással elmúlt a dolog.
De összességében, köszönjük jól vagyunk.
Nálad miújság?
Én a 27 hetes kismama vagyok.
Nekünk már megvan a kiságy, ágynemű, babakocsi, utazóágy, kenguru, textilpelenkák, és rengeteg pici ruha :)
Alig várom, hogy megvegyük a kiskádat, hőmérőket, faliszőnyeget, stb. :))
Utolsó előtti válaszolónak, ne csodálj én is majd meghalok! 2-3-ig elmegy, de utánna, se előre dőlve se sehogy nem jó már ülni, hazamegyek hullaként, páromat hanyagolom (már meg is jegyezte) de ez már csak a hét végéig tart! :)
Mi is megvettük már az ágyat, babakocsit hordozóval, mózeskosár, pólyák örökség, most már elkezdtünk ruhákat vásárolni meg az apróbb kellákeket(hómérő, vízhőmérő, olló) De még mennyi minden visszavan! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!