Mit fogtok ma csinálni?
Figyelt kérdés
aug. 4. 07:11
11/31 anonim válasza:
Strandolni megyünk lassan, majd maradunk, ameddig jól esik. Mást nem terveztünk mára, de ez még változhat.
12/31 anonim válasza:
Gyakorlatilag befejezem a fürdő/WC takarítást, nézek pár sorozatot, készítek ebédet a mai napra és készítek ebédet hétköznapra is.
14/31 A kérdező kommentje:
Mit esztek ma?
aug. 4. 08:36
15/31 anonim válasza:
Legkisebb gyereket leadjuk a mamánál, mi többiek pedig megyünk ki a nyaralóba nyaralni 2 hétre. Első hét végén csatlakozik a kicsi is.
16/31 anonim válasza:
Megyek anyámhoz vasárnapi ebédre, utána egy barátommal találkozom.
17/31 anonim válasza:
Megyek anyámhoz vasárnapi ebédre, utána FILMEZEK. munka nelkuli notlen ember vagyok!
18/31 anonim válasza:
Minden hülye kérdésre válaszolni fogok a gyakorin.
19/31 anonim válasza:
Olvasok. Be akarom fejezni a The Lost Worldöt, utána meg elkezdeke valami mást.
Akartam sütni csirkeszárnyat csípős koreai szósszal, aztán rájöttem, hogy minden van itthon, csak szárny nincs. :D
20/31 anonim válasza:
Olvasok kötelező olvasmányt 😬
(amúgy szeretek olvasni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!