Mit fogtok csinálni a hosszú hétvégén?
Figyelt kérdés
Kor/nemet is írj.
Szép délutánt.
2020. okt. 28. 14:46
1/15 anonim válasza:
Milyen hosszú hétvégéről beszélsz? Múlt héten volt, már akinek, hosszú hétvégéje.
2/15 anonim válasza:
Milyen hosszú hétvégén? November 1 vasárnapra esik.
4/15 anonim válasza:
Ne idegesíts, hogy megint lesz... nekem az ilyen hosszú hétvégék dupla melót jelentenek (vendéglátás) :D
5/15 anonim válasza:
Bár nem lesz hosszú hétvége, péntek délutántól vasárnap délutánig kempingezek pár baráttal.
21/L
6/15 anonim válasza:
Kérdező, melyik hétvégére gondolsz konkrétan???
Időutazás a múltba? :-D
7/15 anonim válasza:
Szerintem csak szimplán eltévedt a naptárban:D
Egyébként nagyon semmit,pár baráttal majd csinálunk valamit,átmegyek a nagyihoz...ilyenek.
8/15 anonim válasza:
Na meg tanulok. Isten igazából most is kéne tanulnom,de mindig feltévedek ide:D
9/15 anonim válasza:
Az időutazók világtalálkozóját a múlt héten fogják megrendezni.
10/15 anonim válasza:
Nem tudtam róla, hogy hosszúhétvége lenne. :D Mindenesetre egy barátom zenekarának a koncertjére megyek, előző este itt alszik és iszunk, aznap meg csinálok magunknak valami menő Halloween-i sminket. Utána gondolom after, többet meg nem tudok egyelőre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!