Kezdem én, mai nap tornászom, sétálok,sofőrködöm,segítek előkészülni a holnapi napra mert vendégeket várunk ezekután jön a jól megérdemelt pihenés, olvasok és kirándulok egy kicsit.
Bemegyek a megyeszékhelyre kis bevásárlásra, teletömöm magam gyorskajával, délután grillezés, este meg beb...ok a tőrzshelyemen. Nem akarok, de úgyis be fogok.
2019. jún. 8. 05:40
2/21 anonim válasza:
Este leugrom Szegedre, ahol valami jó itóka mellett Mordornak nevezzük Pestet és a pokolba kívánjuk közösen.
2019. jún. 8. 05:46
3/21 anonim válasza:
Mivel éjszakás voltam,így adok a cicáimnak enni+inni...aztán megint enni,és alszom egy kicsit. Ha felkelek,biztosan játszom velük,babusgatom őket. Nézek egy filmet,vagy mesét,aztán ha megjön a párom kajálunk aztán ha beesteledik kifekszünk csillaglesre. :)
2019. jún. 8. 06:03
4/21 anonim válasza:
Elmegyek sétálni ,fagyizni egyet ,és vásárolok majd .
2019. jún. 8. 06:18
5/21 Balogh Bence 2019 válasza:
Dolgozom, aztán elmegyek boltba bevásárolni az ünnepekre, otthon meg majd netezek, filmet nézek, maszturbálok, tanulok, mangát olvasok.
2019. jún. 8. 06:19
6/21 anonim válasza:
Jó reggelt! :)
Összeszedem magam, kitakarítok itthon, ha az kész nekiállok autót szerelni, aztán lassan elmegyek a zöldségeshez eperért mert ha jön a barátnőm tudom hogy szereti.
Aztán együtt főzünk és pihenünk, filmezünk, esetleg elmegyünk fagyizni.
Szép napot! :)
2019. jún. 8. 06:20
7/21 anonim válasza:
Eredeti terveim szerint bitang másnaposan fetrengtem volna, de ezt megette a fene, mert éjszakás voltam (még nem járt le), így marad az alvás, délután meg lazulás.
2019. jún. 8. 06:23
8/21 anonim válasza:
Szia!
Elmegyek a piacra, bevásárolok. Majd amikor hazaérek főzök egy jó húslevest, meg valamit még. Holnap reggel összepakolok, kocsiba vágjuk magunkat a gyerekkel és elmegyünk a Balcsira.
Szép hétvégét mindenkinek! :)
2019. jún. 8. 06:30
9/21 anonim válasza:
Szerelmi bánat. 2 hete elszabadult a pokol.
Frontin + pia van mára betervezve.
2019. jún. 8. 06:32
10/21 anonim válasza:
Jó reggelt!
Mindjárt megyek gyomirtózni (paraszt vagyok, nekem ez a reggeli torna), utána lezuhanyzom, majd felnyergelem a paripámat (motoromat), és megyek a falunapra, délben ebéd egy rokonomnál, 2 körül pedig indulok egy hosszabb útra (motorral), elvileg du. 6-7 óra körül ott is leszek, vacsora rokonoknál, traccsparti, aztán alvás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!