Ti elhagyjátok a hazát? Hová fogtok menni? Mit fogtok ott csinálni?
Hát, ha elhagyom, akkor a párommal nagyvalószínűséggel németbe megyünk.
Mondjuk emgem Horvátország jobban vonz.
Igen, valószínű..
Olyan vállalkozást csinálok ami Brazilban jobban fog menni..
Úgyhogy evvan'..
Ha a jobb megélhetés, vagy netán elvi okok miatt külföldre költözöm, a Hazát akkor sem hagyom el, csak az országot.
Bárhol vallhatom magam magyarnak, akkor is, ha magyarként a jelenlegi vezetéssel nem értek egyet, emiatt elköltözöm.
.
"Haza" - micsoda emelkedett hangzás?
Nem érzem magam hazaárulónak, ha olyan államba költözöm, ahol magamnak, a családomnak, gyerekeimnek jobb, magasabb életszinvonalat tudok biztosítani.
Nem érzem magam hazaárulónak, ha nem hagyom magam meggyőzni azok által, akik havonta 40÷50-szer többet keresnek, hogy nekem és családomnak itt a lehető legjobb.
Magyarságomat bárhol a világban megélhetem, csak nem mindegy, milyen életszínvonalon.
megadjátok a címeteket, meg hova rakjátok a kulcsot?
még véletlen se akarok betörni ááá :D
Én többször megkaptam, hogy hazaáruló vagyok.
Akkor én mehetek külföldre?
Ha nagy magyar vagyok, akkor nem?
Ez mi?
Hülye lennék frissdiplomásként itt maradni. Keresnék itt annyit mint nyugaton egy takarító, és tűrhetném ahogy a kormányunk lassan disztópiává változtatja az országot, mindenben az ostoba, könnyen befolyásolható tömegekhez igazodva.
Joghallgatóként, a mesterdiploma megszerzését követően rengeteg nyugati, hasonló államberendezkedéssel és jogrendszerrel rendelkező országba illeszkedhetek be. Ott fogom elindítani a karrieremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!