Már lassan semmit se lehet csinálni mert minden öregít és károsítja a bőrt?
Mindennek aminek képernyője van az roncsolja a bőrt.Tehát tévé,mobiltelefon ,sz.gép stb.
És aki egésznap a telefonján lóg vagy gépezik?Az már fiatalon öreg meg ráncos lesz vagy mi? Ja és persze kint sem lehet tartózkodni mert a napnak a sugárzása még veszélyesebb!!
Már teljesen meg vagyok ijedve.
Sz*rd le és élj!
A napról hallottam, de mértékkel azzal simcs nagy baj.
De ezek a képernyős cuccok...nekem ez új.
“És aki egésznap a telefonján lóg vagy gépezik?Az már fiatalon öreg meg ráncos lesz vagy mi?”
Mert ha igen? Aki úgyis csak a neten él, vagy játszik egész nap, annak minek a hamvas bőr, úgy őszintén?
Ó és az étel kérdését még nem is érintettük :D Szinte minden egészségtelen valamely csoport számára :D
A magam részéről teszek rá, csinálom, ami nekem jólesik s nem akadályoz benne semmi. Huszonévek óta gépezek, egyelőre nem öregszem gyorsabban, mint illene :D De az sem érdekel. Anyósomnak jóval ránctalanabb a homloka, mint nekem, viszont túlsúlyos cukorbeteg, mondjuk itt egyértelműbb az előnye a ráncosabb, de egészségesebb testnek, de a számítógépezésbe sem egy durva dolog, legalábbis nem fizikailag (jó, van, akinek okoz ezt-azt, de nekem pl. a szemszárazsághoz napi 24 óra gépezés kell. kicsit későn kezdtem a diplomamunkámhoz, akkor összejött :D).
Sokkal értelmesebb más dolgokon aggódni, bár inkább tenni ellenük.
Nagyon nem mindegy hogy huszonévesen leszek öreg meg ráncos vagy 60 évesen.
Próbálok majd vigyázni nem akarok pár év mulva öreges lenni.
Nem ennyire gyorsan hat, abban biztos lehetsz.
Amúgy meg vannak kék fény szűrő alkalmazások/beállítások, pont azért, hogy könnyebben tudj aludni, ha annyira félsz, használd őket nappal is. (Kicsit sárgás lesz tőle a kép, de hamar megszokod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!