Melyik jobb? Csinálni azt amiben sikertelen vagy és utálod vagy azt csinálni amit szeretsz, de ezt a családodtól távol?
Tegyük fel, unalom űzés miatt elkezdtél egy képzést, de hamar szinte az első nap rájöttél , hogy nem leszel soha jó benne és utálod viszont együtt laksz a családoddal akik kedvelnek, kvázi jól érzed magad, de csak otthon mert a tanfolyam idegesít.
Másik,, hogy elmégy egy jó távoli kb. 400km-re található településre ahová hív a haverod, hogy legyél a munkatársa mert ott ember hiány van én minden jött-ment embert örömmel felvesznek és a munka sem megerőltető a főnökök meg közvetlenek. De ez távol van a családtól és ritkán látnád őket.
Család nem mozdítható mert ők nagyon jól érzik magukat a jelenlegi helyen.
A város meg ahol laksz ahová jársz iskolába az egy unalmas megyei jogú város ahol egy darab szórakozó hely van ami drága.
Egy biztos: nem végeznék hosszú távon olyan munkát, amit utálok. Nekem ez nagyon fontos, egyszerűen pszichésen megviselne, ha minden nap úgy kéne bevonszolnom magam a melóhelyre, amit rühellek.
A család, ha jól sejtem a szüleid, testvéreid. Gyakorlatilag azt a fészket hagynád ott, amiből előbb-utóbb amúgy is kirepülnél. Én az új helyre szavaznék, semmiképp nem fektetnék plusz energiát és pénzt egy tanfolyamra, amiről már most tudod, hogy sosem fogod hasznositani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!