Lányok, szerintetek hogy a jobb?
Figyelt kérdés
Igazából lányok véleménye érdekelne, hogy a hosszú hajú - váll alá, hátközépig érő - férfiak esetében szerintetek melyik a jobb ha kiengedve hagyja vagy ha összefogja egy gumival például?2018. júl. 6. 02:34
1/5 anonim válasza:
Ez a föcitanára emlékeztet :D neki váll alatt ér és még göndör is , mindig összefogja . Ha ápolva van rendesen (nem kell nagy dolgokra gondolni , megmossa rendesen és fésüli) akkor kiengedve szerintem jobb .
3/5 anonim válasza:
Szerintem mindenhogy gusztustalan egy férfi legyen férfi ne barbi baba
4/5 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek a hosszú hajú pasik.
Akikről azt gondolom, hogy brutál jól néznek ki.. a végén kiderül, hogy rövid hajjal mégjobbak! :D
5/5 anonim válasza:
Nekem a vállig érő még bejön, a hosszabb nem, de ha már hosszú, nekem jobban tetszene ha ki van engedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!