Miért beszél Erdélyről, ha soha sem járt ott?
Beszéltél már emberekkel a mennyországról? Nem hinném, hogy sokan voltak ott, de van egy elképzelésük, hisznek benne, örülnének, ha ott élnének. Akik oda vágynak, a vallásuk miatt teszik ezt.
Akik Erdélyt kedvelik, azok olvastak róla, meséltek nekik róla, történelmet tanultak, olvastak Márait. Ezekből már már meg lehet szeretni a hetedhét országot.
ma 18:36
Lehet szeretni, de nem mások kárára, rovására. Oda kell menni, oda kell költözni, ott építeni életet, karriert, munkahelyeket teremteni. Nem magyarázni kell ,meg beszélni róla, meg agymosást végezni a tömegeknél, 1-2 ember szimpatizál velük (egészségükre), de az,hogy a másik embert is bele viszi, befolyásolja, bele kényszeríti, mintegy ráerőszakolja az akaratát.
Pont olyan ez, mint mikor egyszer egy hivatalba valaki azt mondta nekem, hogy ne hangoztassam ezt meg azt, mert megüthetem a bokámat, ugyanis vannak olyan nagy hatalmú emberek akik erre harapnak és allergiásak. Hadd döntsem azt már el én, hogy pl. melyik rasszt gyűlölöm,kedvelem, én sem sértődök be azon ha valaki nem ért egyet azzal amit én gondolok. Nem akarom emiatt megerőszakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!